Yogaferie i Sydfransk bjerglandsby i Provence

24junHele dagen01julYogaferie i Sydfransk bjerglandsby i Provence(Hele dagen) KategoriYoga

Detaljer

Vil du med til den lille unikke landsby La Roque-en-Provence og dyrke yoga i den smukke omkringliggende natur - langs Sydfrankrigs reneste, azurblå badeflod, der bugter sig om landsbyen, som ligger midt i en fredet Nationalpark?

SÅ TAG MED MIG PÅ YOGAFERIE lørdag d. 24. juni til lørdag d. 1. juli 2023 😊

Ugen byder på 6 dages Yogaundervisning - samt mange andre dejlige oplevelser i området
Det er Alice Monberg, ejer af "Fransk Landliv", som er arrangør af rejsen og har et fantastisk hus i La Roque-en-Provence. Hun har inviteret mig til at undervise på hendes yogarejse - og det vil jeg rigtig gerne.
Det er Alice, der står for alt det praktiske vedr. opholdet, maden og de forskellige ture og oplevelser m.v. - og jeg tager mig af selve yogaundervisningen.
Ferien er tilrettelagt, så der er noget for både yogadyrkeren og evt. rejsefælle, som måske ikke er til yoga.

6 dages Yogaundervisning (søndag-fredag):

 • Morgenyoga kl. 7.30-9.00 (6 dage):
  Kombination af Hatha yoga & Fascial Yoga. Stående, siddende og liggende stillinger samt blide dynamiske flows. Yogastillingerne giver mulighed for Fascial Yoga, hvor man laver blide bindevævsbevægelser i yogastillingerne for at blødgøre og stimulere bindevævet.
 • Eftermiddagsyoga kl. 16.30/17.00-18.30 (5 dage):
  Indholdet i eftermiddagsyogaen varierer mellem "Yin Yoga" - "Yin Yoga/Yoga Nidra/Meditation" - samt "Yoga-stop (på hjemvejen én af dagene)". Yin Yoga er fordybende yogastillinger, hvor man sidder/ligger i stillingerne 3-5 min. (evt. ved brug af redskaber), så bindevævet kan give efter. De lange stræk giver ro til krop og sind.
 • Mindfulness-principperne inddrages og understøtter yogaen: Åbenhed/Nysgerrighed - Tillid - Tålmodighed - Ikke-stræben - Accept - Ikke-dømme - At give slip.
 • Undervisningen foregår i naturen: I parken og på flodkajen - samt et "Yoga-stop" på hjemvejen én af dagene. Undervisningen rykkes indendørs, hvis vejret mod forventning ikke skulle arte sig. Forbehold for ændringer.
 • Susanne's intention: Er at guide guide dig til at mærke dig selv i stillingerne, og være nysgerrig og anerkendende ift. hvordan du kan udføre stillingerne, så de føles godt for lige præcis dig – så yogaen skaber nærvær, velvære og rummelighed.

Ferien giver også mulighed for andre dejlige oplevelser i løbet af ugen:
Som f.eks.: Picnic ved det skjulte vandfaldseventyr, badning i Sydfrankrigs reneste flod, vinsmagning i den gamle kælder, vandreture, urtefodbad, det lokale markedet, lækker Provencemad og ikke mindst afslapning i skønne omgivelser.
Du vælger selv til/fra i forhold til, hvor meget du ønsker at deltage i, og hvor social du har lyst til at være er!

Yderligere oplysninger:

KONTAKT ALICE SOM ER ARRANGØR - OG MEST AF ALT VORES VÆRT OG FORKÆLER:

 • Hun står for alt det praktiske vedr. opholdet: Booking af yogaferien, pris på rejsen, indkvartering, madlavning, de forskellige oplevelser og unikke ture i lokalområdet, kender byen og området og meget mere. Så det er hende, som du skal snakke med omkring opholdet m.v.!
 • Kontakt meget gerne Alice på tlf. +45 23 65 83 30: Hun vil fortælle dig om opholdet, rejsen derned og svarer glædeligt på alle dine spørgsmål.

Spørgsmål vedr. selve Yogaundervisningen:

 • Kontakt mig/Susanne på tlf. 22 32 55 01 eller info@bodysource.dk

DET VIL GLÆDE ALICE OG MIG MEGET AT DELE DENNE YOGAFERIE MED DIG 😊

Tidspunkt

Juni 24 (Lørdag) - Juli 1 (Lørdag)

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram