4 Mini-Workshops i Fascial Flow® - i maj og juni

21may(may 21)10:0025jun(jun 25)12:004 Mini-Workshops i Fascial Flow® - i maj og juni10:00 - (juni 25) 12:00 KategoriFascial Flow

Detaljer

Fascial Flow® - Fokus på bindevævet

Gennem de seneste år er der blevet forsket meget i fascia/bindevævet - og man har bl.a. fundet ud af, at bindevævet har en langt større betydning end tidligere antaget. Ikke mindst er man blevet bevidst om, hvor væsentligt det er at få stimuleret, bevæget, vitaliseret bindevævet - for at udvikle en juicy og smidig krop - samt velvære, såvel fysisk som psykisk.

Ønsker du også en JUICY KROP? 🙂 Og er du nysgerrig på at arbejde med dit bindevæv/facia - samt få masser af inspiration til forskellige bevægelser, som du kan bruge i hverdagen?

Så har du nu mulighed for at tilmelde dig 4 FORSKELLIGE MINI-WORKSHOPS MED HVERT SIT TEMA I MAJ OG JUNI. Du kan tilmelde dig en eller flere af workshoppene - eller du kan tilmelde dig alle 4 gange og få rabat. Læs mere herunder!

Fascial Flow® er en nænsom bevægelsesform, der vitaliserer og smidiggør bindevævet (fascia) i kroppen - samt regulerer nervesystemet - på kroppens egne præmisser.
Gennem en kombination af præcise instruerede funktionelle bevægelser samt mere selvudforskende bevægelser kontaktes kroppens ressourcer.  

Læs mere om Fascial Flow® og den mulige virkning her på www.bodysource.dk!

Fascia/bindevævet er forskellige strukturer af væv, som findes i hele kroppen. Oplever du f.eks. spændinger i kroppen, kan det lige såvel være bindevævet, som er spændt eller "udtørret". I forbindelse med stress, sygdom, manglende bevægelse, traumer osv. kan bindevævet blive tørt, stift og klistret – og det stivnede væv kan så klemme på nerver, og give smerter. På den første workshop d. 21/5 vil jeg starte med et kort oplæg om bindevævet.

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv og din krop gennem blide bevægelser?
Så er Fascial Flow® noget for dig! Så benyt dig af muligheden for disse korte workshops, så du kan få en smagsprøve og egen oplevelse med Fascial Flow®
  

4 FORSKELLIGE MINI-WORKSHOPS MED HVERT SIT TEMA. Du kan tilmelde dig en eller flere af workshoppene - eller du kan tilmelde dig alle 4 gange og få rabat!

•  På første workshop vil der være et lille oplæg om bindevævet og Fascial Flow®, som kan være et godt udgangspunkt for de efterfølgende workshops. Du kan dog godt deltage på de efterfølgende workshops uden at have deltaget og hørt oplægget!

•  På de 3 efterfølgende workshops vil der være et tema/kropsligt fokusområde. Samtidig vil der også indgå andre bevægelser for hele kroppen.

•  På alle 4 workshops vil du blive guidet igennem forskellige Fascial Flow® bevægelser. Så du får en egen oplevelse af både de "præcise instruerede funktionelle bevægelser" – og af de "selvudforskende bevægelser. I Fascial Flow® anvender vi forskellige redskaber, som understøtter bevægelserne - og du vil komme til at prøve forskellige redskaber på hver af de 4 workshops.

Temaer og datoer:

•  Fredag 21/5 kl. 10-12: Basis Workshop med lille oplæg om bindevævet og Fascial Flow®. Desuden forskellige Fascial Flow® bevægelser, hvor du stifter bekendtskab med nogle af de principper og redskaber, som vi bruger i Fascial Flow®
- Tilmelding og betaling senest torsdag 20/5 kl. 10.00.

•  Fredag 4/6 kl. 10-12: "Fødder, ben, hofter" samt andre bevægelser for hele kroppen. Fødderne bærer dig gennem hele livet, og har en stor betydning for fysisk og psykisk fodfæste – og har betydning for ben, hofter, bevægelighed, holdning og sågar bækkenbunden.
- Tilmelding og betaling senest torsdag 3/6 kl. 10.00.

•  Fredag 18/6 kl. 10-12: "Hænder, arme, skuldre, nakke" samt andre bevægelser for hele kroppen. Du bruger dine hænder og arme til mange forskellige gøremål hele dagen. Og du relaterer til andre mennesker via dine hænder og arme, så de er på mange måder vigtige redskaber og forbindelsesled.
- Tilmelding og betaling senest torsdag 17/6 kl. 10.00.

•  Fredag 25/6 kl. 10-12: "Ryg, bækken, psoas, bryst" samt andre bevægelser for hele kroppen. Psoas er ”Sjælens spejl” og handler bl.a. om tilknytning – til sig selv – og til andre – og er en vigtig centreringsmuskel. Psoas (mørbraden) forbinder over- og underkrop og giver på den måde bevægelsesfrihed. Psoas er endvidere en ”reaktionsmuskel” og påvirkes i forbindelse med stress, chok, traumer.
- Tilmelding og betaling senest torsdag 24/6 kl. 10.00.

Information & tilmelding

•  Pris: 265 kr. for hver workshop. Eller 960 kr. for alle 4 workshops (du sparer 100 kr.)

•  Tilmelding via mail: Til Susanne på info@bodysource.dk (skriv venligst også dit tlf.nr.). OBS! Du er først sikret din plads, når du har betalt! Hvis du ønsker at snakke med mig inden tilmelding, er du velkommen til at ringe til mig først.

•  Betaling: Afvent mail (fra Susanne) med bekræftelse på, at der fortsat er plads. Susanne sender derefter mail med betalingsinformationer til dig - og du er så sikret din plads, når du har betalt!
- OBS! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding! (med mindre jeg har andre på venteliste - i så fald fratrækkes administrationsgebyr på kr. 75).

•  Antal pladser: 8 pladser efter "først til mølle princippet"!

Corona-restriktioner: Pt. krav om Coronapas, dvs. negativ test inden for 72 timer eller færdigvaccineret. Der er god plads, med krævet afstand, dvs. mindst 4 m2/person. Der bæres mundbind/skærm ved ankomst, afgang og når man bevæger sig rundt - men ikke på egen måtte.

•  Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om workshoppen.

•  Undervisningssted: Studio 51, Himmelev Bygade 51, 4000 Roskilde.

•  Evt. spørgsmål: Susanne Laugesen tlf. 22 32 55 01.

Det vil glæde mig at dele Fascial Flow® med dig - og give dig mulighed for at lære en masse bindevævsbevægelser, som du også selv kan bruge i din hverdag.

Tidspunkt

Maj 21 (Fredag) 10:00 - Juni 25 (Fredag) 12:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram