Fascial Flow® - "AftenFlow" - Torsdag kl. 18.30-20.30

02may18:3020:30Fascial Flow® - "AftenFlow" - Torsdag kl. 18.30-20.3018:30 - 20:30 KategoriFascial Flow

Detaljer

Denne workshop og "AftenFlow" er nu åbent for alle, som er nysgerrig på at prøve en aften med Fascial Flow® Bindevævsbevægelser - eller bare har lyst til mere fordybelse med Fascial Flow® 😊
Workshoppen/"AftenFlowet" er nu en del af mine 8 forårs-workshops i april-maj-juni - og det betyder, at du får 10 % i rabat, hvis deltager på flere af de 8 workshops 😉
Alle 8 workshops har fokus på bindevævet - dog med forskellige former for bevægelser af bindevævet!
Så tjek de andre workshops og se, om der er nogle af de andre workshops, som også kalder på din nysgerrighed og lyst til at fordybe dig i bindevævet!

Fascial Flow® er en nænsom bevægelsesform, der vitaliserer og smidiggør bindevævet samt beroligere nervesystemet.
Bindevævsbevægelserne kan både være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske, blide samt oplevelsesorienteret.
Fascial Flow® gør en forskel – såvel fysisk, psykisk, mentalt og energimæssigt! Så der er god grund til at prøve det 😊
Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Anette´s oplevelse med Fascial Flow®: "I en hverdag med mange krav og fokus på effektivitet og målbare præstationer kan Fascial Flow® varmt anbefales. Det er som et opbyggende frikvarter med mulighed for at mærke sig selv, finde ro og få fornyet energi. Bevægelserne er blide, rolige og til tider både overraskende og sjove med inddragelse af forskellige redskaber. Undervisningen er på én gang både meget styret og samtidig taler den til ens fantasi og forestillingsevne."

Sanne´s oplevelse: "Fascial Flow er en genial måde at få en indre vibrerende smidighed. Tiden flyver og kroppen bliver glad af det."

Indholdet i "AftenFlow":

 • Vi lander med en kort nærværsøvelse.
 • Jeg guider forskellige bindevævsbevægelser – såvel "Strukturelle bevægelser", som bl.a. opbygger og styrker kropsholdning samt bevægelighed indefra – samt "Selvudforskende bevægelser", hvor jeg guider dig i gang, hvorefter du selv giver plads og liv til kroppens egne intuitive bevægelser, hvilket bl.a. afbalancerer nervesystemet. Der kan indgå forskellige redskaber i bevægelserne.
 • Der vil også være et stille sammenhængende fordybende forløb med flere selvudforskende bevægelser, uden deling af oplevelser – men hvor jeg selvfølgelig guider undervejs – og der vil altid være mulighed for at spørge mig.
 • Der tages hele tiden udgangspunkt i egen krop og ressourcer – og der er god mulighed for at regulere og tilpasse bindevævsbevægelserne, hvis man har skader eller fysiske udfordringer – kontakt mig gerne, hvis du er i tvivl.

Information & tilmelding

 • Torsdag 2/5 kl. 18.30-20.30
 • Tilmelding via mail senest onsdag 1/5 kl. 16: Send mail til Susanne på info@bodysource.dk – og skriv også dit telefonnummer! 
 • Pris pr. gang: 300 kr. Bemærk! Du får 10 %, hvis du tilmelder dig/betaler for flere af forårets 8 workshops 😉
 • Betaling: Afvent mail med bekræftelse på, at der fortsat er plads og med betalingsinformationer. Du er først sikret din plads, når du har betalt efter "først-til-mølle-princippet"! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud fra din side!
 • Undervisning i centrum af Roskilde: Behandlerfællesskabet, Jernbanegade 6B, 1. sal, 4000 Roskilde. Ligger tæt på Roskilde Station, med let adgang til tog og bus.
 • Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om eks. påklædning, hvad du skal medbringe m.v.
 • Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Har du lyst til at fordybe dig og udforske dit bindevæv og din krop gennem blide bevægelser?
Så er Fascial Flow® AftenFlows noget for dig – og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 😊

 

Til dig der vil vide mere om Fascial Flow®, bindevævet - samt andre former for bindevævs-bevægelser!

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

 • Ønsker øget velvære og sanselighed samt bedre kontakt til dig selv og din krop.
 • Har brug for at berolige nervesystemet og stress – samt at få ro i krop og hoved.
 • Ønsker friere bevægelighed, mere lethed og større mobilitet.
 • Har brug for at lindre fysisk smerte og/eller psykisk betingede spændinger.
 • Kan lide kreative, udforskende og nydelsesfuld bevægelse – uden præstationsfokus.

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Bindevævet har stor betydning for dit velbefindende, såvel fysisk, psykisk og mentalt.
Bindevævet er lidt som et spindelvæv, som forbinder hele din krop - fra inderst til yderst - og fra top til tå. Stramhed og skader i bindevævet er en udbredt (men ofte overset) årsag til bl.a. smerter, ømhed, stivhed og nedsat bevægelighed. Bindevævet er desuden sensitivt overfor stresshormoner, som får bindevævet til at trække sig sammen og blive stift i forbindelse med stress, traumer, angst, chok, sygdom m.a.

Heldigvis, kan vi gøre noget godt ved det 😊
Når vi stimulerer og nærer bindevævet med forskellige bindevævsbevægelser, smidiggøres bindevævet, og giver bl.a. friere bevægelighed, velvære, energi og liv. Der løsnes op for spændinger og ømhed/smerter lindres.

8 forskellige workshops med fokus på bindevævet i april - maj - juni: 10 % ved deltagelse på flere 😉
Jeg vil holde 8 forskellige workshops - med forskellige måder at bevæge og stimulere bindevævet på. Der vil være følgende workshops:
- Fascial-træning/Bounce & Slide
- Fascial Flow® - 3 forskellige workshops
- Fascial Yoga
- Yin Yoga
- Fascia Intro & Mixed Moves: Oplæg om bindevævet og en kombination af både "Fascial-træning/Bounce&Slide" og "Fascial Flow®" - så du mærker oplevelsen af de forskellige bevægelser.

Så kom dyk ind i bindevævet sammen med mig - og mærk virkningen og oplevelsen af, hvad de forskellige måder bidrager med i dig. Jeg glæder mig til at dele det hele med dig 😊

Tidspunkt

(Torsdag) 18:30 - 20:30

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram