Fortsat ledige pladser på dette forløb som starter torsdag 28/10 - eller som noget nyt en særlig mulighed for "tilmeldt Drop-In" på dette forløb👌

Nu er efteråret her - med alle de smukke og varme farver, som for mig vækker liv, varme, sanselighed, kreativitet - samt de mørke aftner som kalder på fordybelse, nærvær og indre liv.
Så efteråret kalder ligefrem på Fascial Flow® - for det er netop nogle af de kvaliteter og elementer, som Fascial Flow ® rummer og giver mulighed for.

Kalder det også på dig? Så lad os fordybe os sammen i Fascial Flow's univers af forskellige bevægelser og oplevelser - som stimulerer dit bindevæv og nervesystem - og nærer din krop og sjæl.

Dette Fascial Flow® Aftenforløb er planlagt som et sammenhængende forløb af 7 gange med start 28/10.
Jeg har dog et par ledige pladser - så hvis du er interesseret i at prøve Fascial Flow®, men ikke kan deltage i hele forløbet - kan du tilmelde dig en eller flere gange som "Drop-In-deltager". Jo flere gange du deltager - jo bedre virkning og oplevelse vil du få af Fascial Flow® 🙂
Du kan dog også få en fin smagsprøve på det ved at prøve en eller få gange. Som "Drop-In-deltager" kommer du til at følge det program, som er tilrettelagt for netop denne aften i selve forløbet af 7 gange - så der vil ikke være et bestemt tema - du vil der imod få stimuleret det meste af kroppen, samt bevægelser til særlige dele af kroppen.

Fascial Flow® er en levende bevægelsesform, som tilbyder en rigdom af forskellige bindevævsbevægelser – som både kan være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske, blide samt oplevelsesorienteret. Fascial Flow® giver bl.a. friere bevægelighed, styrket integritet – samt øget velvære, sanselighed og liv.

Bindevævsbevægelserne vitaliserer og smidiggør bindevævet, samt regulerer og stabiliserer kroppen og nervesystemet – på kroppens egne præmisser.

Fascial Flow® og bindevævsbevægelser gør en forskel – såvel fysisk, psykisk, mental og energimæssigt!

Forskningen og erfaringen viser at regelmæssig træning af bindevævet, kan få stivnet bindevæv til igen at blive væskefyldt, og dermed genvinde sin elasticitet og funktion.
Hvis du allerede har deltaget på Fascial Flow® Forløb – er det derfor en fordel at fortsætte din træning af bindevævet for at få optimal virkning. Præcis som man vedligeholder anden træning som eks. yoga, dans, svømning, fitness osv.  

Indhold på forløb af 7 torsdage:

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

Læs et par tidligere deltageres oplevelse af Fascial Flow® og undervisningen

Det vil glæde mig også at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

Information & tilmelding

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv, din krop og dig selv gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig – og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X