Fascial Flow® Aftenforløb eller Drop-In - Torsdage kl. 18-20

28oct(oct 28)18:0009dec(dec 9)20:00Fascial Flow® Aftenforløb eller Drop-In - Torsdage kl. 18-20(oktober 28) 18:00 - (december 9) 20:00 KategoriFascial Flow

Detaljer

Fortsat ledige pladser på dette forløb som starter torsdag 28/10 - eller som noget nyt en særlig mulighed for "tilmeldt Drop-In" på dette forløb👌

Nu er efteråret her - med alle de smukke og varme farver, som for mig vækker liv, varme, sanselighed, kreativitet - samt de mørke aftner som kalder på fordybelse, nærvær og indre liv.
Så efteråret kalder ligefrem på Fascial Flow® - for det er netop nogle af de kvaliteter og elementer, som Fascial Flow ® rummer og giver mulighed for.

Kalder det også på dig? Så lad os fordybe os sammen i Fascial Flow's univers af forskellige bevægelser og oplevelser - som stimulerer dit bindevæv og nervesystem - og nærer din krop og sjæl.

Dette Fascial Flow® Aftenforløb er planlagt som et sammenhængende forløb af 7 gange med start 28/10.
Jeg har dog et par ledige pladser - så hvis du er interesseret i at prøve Fascial Flow®, men ikke kan deltage i hele forløbet - kan du tilmelde dig en eller flere gange som "Drop-In-deltager". Jo flere gange du deltager - jo bedre virkning og oplevelse vil du få af Fascial Flow® 🙂
Du kan dog også få en fin smagsprøve på det ved at prøve en eller få gange. Som "Drop-In-deltager" kommer du til at følge det program, som er tilrettelagt for netop denne aften i selve forløbet af 7 gange - så der vil ikke være et bestemt tema - du vil der imod få stimuleret det meste af kroppen, samt bevægelser til særlige dele af kroppen.

Fascial Flow® er en levende bevægelsesform, som tilbyder en rigdom af forskellige bindevævsbevægelser – som både kan være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske, blide samt oplevelsesorienteret. Fascial Flow® giver bl.a. friere bevægelighed, styrket integritet – samt øget velvære, sanselighed og liv.

Bindevævsbevægelserne vitaliserer og smidiggør bindevævet, samt regulerer og stabiliserer kroppen og nervesystemet – på kroppens egne præmisser.

Fascial Flow® og bindevævsbevægelser gør en forskel – såvel fysisk, psykisk, mental og energimæssigt!

Forskningen og erfaringen viser at regelmæssig træning af bindevævet, kan få stivnet bindevæv til igen at blive væskefyldt, og dermed genvinde sin elasticitet og funktion.
Hvis du allerede har deltaget på Fascial Flow® Forløb – er det derfor en fordel at fortsætte din træning af bindevævet for at få optimal virkning. Præcis som man vedligeholder anden træning som eks. yoga, dans, svømning, fitness osv.  

Indhold på forløb af 7 torsdage:

 • 1. mødegang (28/10) vil jeg lave et lille intro-oplæg om hvad Fascial Flow og bindevævet er.
 • Du vil prøve forskellige former for bindevævsbevægelser: "Strukturelle bevægelser", som bl.a. opbygger og styrker kropsholdning samt bevægelighed indefra. "Selvudforskende bevægelser", hvor jeg guider dig i gang, hvorefter du selv giver plads og liv til kroppens egne intuitive bevægelser, hvilket bl.a. afbalancerer nervesystemet.
 • I løbet af en aften vil der først være nogle "strukturelle bevægelser", hvor vi efter hver bevægelse mærker, hvad der er vækket og sætter ord på det. Efterfølgende vil der være et mere stille sammenhængende fordybende forløb med flere selvudforskende bevægelser uden deling af oplevelser, men hvor jeg selvfølgelig guider undervejs - og der også altid vil være mulighed for at spørge mig. Til sidst i timen kan man så hver især sætte ord på sin oplevelse.
 • Forløbet giver dig mulighed for at prøve både flere forskellige Fascial Flow® bevægelser – og samtidig også prøve de samme bevægelser flere gange, så du lærer dem at kende, og kan fordybe dig i dem.
 • Du vil blive introduceret til forskellige principper, som er en form for opmærksomhed/bevidsthed som integreres sammen med bevægelserne.
 • Du kommer til at bruge flere forskellige redskaber – eks. sten, træstokke, forskellige bolde, elastikker, stole.
 • Der tages hele tiden udgangspunkt i egen krop og ressourcer – og der er god mulighed for at regulere og tilpasse bindevævsbevægelserne, hvis man har skader eller fysiske udfordringer.

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

 • Har brug for at lindre fysisk smerte og/eller psykisk betingede spændinger.
 • Ønsker større mobilitet, mere lethed og friere bevægelighed.
 • Har brug for at regulere nervesystemet og stress – samt at få ro i krop og hoved.
 • Ønsker øget sanselighed og større kropsbevidsthed.
 • Kan lide kreative, udforskende og nydelsesfuld bevægelse – uden præstationsfokus.

Læs et par tidligere deltageres oplevelse af Fascial Flow® og undervisningen

 • "Fascial Flow® kan varmt anbefales. Det er som et opbyggende frikvarter med mulighed for at mærke sig selv, finde ro og få fornyet energi." Anette
 • "Plads til den enkelte, til at være den, man er; rum til at mærke liv og at kunne rumme, det der er." Elisabeth
 • ”Jeg føler mig set, når Susanne underviser. Dygtig menneskeligt og fagligt.” Eva
 • "Jeg har nydt at komme og har fundet ro, nærvær, fordybelse og fornyede kropssansninger." Annette
 • "Små, blide bevægelser, der blev udført i kort tid, gjorde en stor forskel i kvaliteten af ​​bevægelsen bagefter." Kathy

Det vil glæde mig også at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

Information & tilmelding

 • 7 torsdage kl. 18.00-20.00: 28/10 + 4/11 + 11/11 + 18/11 + 25/11 + 2/12 + 9/12.
 • Undervisningssted: Studio 51, Himmelev Bygade 51, 4000 Roskilde.
 • Pris: 1.495 kr. for hele forløbet af 6 gange (214 kr./gang) // Drop-In: 250 kr./gang - eller 235 kr./gang, hvis du tilmelder dig og betaler for flere gange på en gang.
 • Tilmelding via mail: Send mail til Susanne på info@bodysource.dk
 • Betaling: Afvent mail (fra Susanne) med bekræftelse på, at der fortsat er plads. Susanne sender derefter mail med betalingsinformationer til dig – og du er så sikret din plads, når du har betalt! Betal venligst IKKE før du har modtaget denne bekræftelsesmail fra Susanne! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding!
 • Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om påklædning, hvad du skal medbringe m.v.
 • Evt. spørgsmål til: Susanne Laugesen tlf. 22 32 55 01.
 • Rammer/Retningslinjer i forhold til Corona: Tilpasses gældende restriktioner.
  - Meld afbud/mød ikke op, hvis du har tegn på Corona! Hvis du er i tvivl, lad dig teste! Symptomer kan være: feber, forkølelse, tør hoste, ondt i halsen, hovedpine, øjenkatar, ømhed i muskler, tab af smags- og lugtesans, træthed, diarré, kvalme, opkast, vejrtrækningsproblemer (som du ikke plejer at have).
  - Sprit/vask hænder ved ankomst.
  - Hold passende afstand, som vi alle sammen kender det.
  - Nys/host i ærmet eller papir osv.
  - Brug evt. mundbind/visir, det er op til den enkelte.
  - Såfremt der udmeldes officielle Corona-restriktioner igen, implementeres de på forløbet.

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv, din krop og dig selv gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig – og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

Tidspunkt

Oktober 28 (Torsdag) 18:00 - December 9 (Torsdag) 20:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram