Fascial Flow® - "Tilmeldt Drop-In" - Torsdage kl. 11.00-13.00

01jun11:0013:00Fascial Flow® - "Tilmeldt Drop-In" - Torsdage kl. 11.00-13.0011:00 - 13:00 KategoriFascial Flow

Detaljer

Bevæg dig ind i maj og juni på en juicy og sanselig måde, der nærer og oplader din Krop & Sjæl til sommeren 😊

Tilmeld dig alle gange - eller det antal gange, som passer dig som "Tilmeldt Drop-In-deltager"! 

Fascial Flow® er en nænsom bevægelsesform, der smidiggør bindevævet, vitaliserer kroppen, lindre smerter og giver friere bevægelighed. Der løsnes op for fysiske og psykisk spændinger - og nervesystemet beroliges.
Fascial Flow® kan derfor opleves som "KROPPENS INDRE BEFRIELSE" - fri for stramhed, spændthed, begrænset bevægelighed, manglende nærvær - for derimod at give plads til - og åbne op for - øget velvære, sanselighed og liv.
Bindevævet har stor betydning for dit velbefindende, såvel fysisk, psykisk og mentalt.
Bindevævsbevægelserne kan både være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske samt oplevelsesorienteret.

Giv dig selv muligheden for at fordybe dig i Fascial Flow's univers af forskellige bindevævsbevægelser – og mærk og oplev selv virkningen i din krop og sjæl.  

Eva's oplevelse: "Jeg oplevede stor grad af mulighed for fordybelse og nærvær. Virkningen af bevægelserne varede flere dage. Susanne har overblik og har blik for den enkelte. Dygtig menneskeligt og fagligt."

Jeg glæder mig til også at dele Fascial Flow® med DIG 😊

Læs mere om Fascial Flow® og den mulige virkning her på www.bodysource.dk!

Forskningen og erfaringen viser at regelmæssig træning af bindevævet, kan få stivnet bindevæv til igen at blive væskefyldt, og dermed genvinde sin elasticitet og funktion.
Hvis du allerede har deltaget på Fascial Flow® Forløb – er det derfor en fordel at fortsætte din træning af bindevævet for at vedligeholde virkningen. Præcis som man vedligeholder anden træning som eks. yoga, dans, svømning, fitness osv.  

Indhold:

 • Du vil prøve forskellige former for bindevævsbevægelser: "Strukturelle bevægelser", som bl.a. opbygger og styrker kropsholdning samt bevægelighed indefra. "Selvudforskende bevægelser", hvor jeg guider dig i gang, hvorefter du selv giver plads og liv til kroppens egne intuitive bevægelser, hvilket bl.a. afbalancerer nervesystemet.
 • I løbet af en session vil der være både "strukturelle bevægelser" og "selvudforskende bevægelser". For at øge (krops-)bevidstheden, virkningen og integrationen - kan man efter nogle af bevægelserne sætte få ord på det, som man mærker. Der vil også være et stille sammenhængende fordybende forløb med flere selvudforskende bevægelser uden deling af oplevelser, men hvor jeg selvfølgelig guider undervejs – og der vil også altid være mulighed for at spørge mig. Vi slutter med en fælles afrunding.
 • Du vil blive introduceret til forskellige principper, som er en form for opmærksomhed/bevidsthed som integreres sammen med bevægelserne.
 • Du kommer til at bruge flere forskellige redskaber – eks. sten, træstokke, forskellige bolde, elastikker, stole.
 • Der tages hele tiden udgangspunkt i egen krop og ressourcer – og der er god mulighed for at regulere og tilpasse bindevævsbevægelserne, hvis man har skader eller fysiske udfordringer.

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

 • Ønsker øget velvære og sanselighed samt bedre kontakt til dig selv og din krop.
 • Har brug for at berolige nervesystemet og stress – samt at få ro i krop og hoved.
 • Ønsker friere bevægelighed, mere lethed og større mobilitet.
 • Har brug for at lindre fysisk smerte og/eller psykisk betingede spændinger.
 • Kan lide kreative, udforskende og nydelsesfuld bevægelse – uden præstationsfokus.

Læs et par tidligere deltageres oplevelse af Fascial Flow® og undervisningen

 • "Små, blide bevægelser, der blev udført i kort tid, gjorde en stor forskel i kvaliteten af ​​bevægelsen bagefter." Kathy
 • "Fascial Flow® er en genial måde at få en indre vibrerende smidighed. Tiden flyver og kroppen bliver glad af det." Sanne
 • "Plads til den enkelte, til at være den, man er; rum til at mærke liv og at kunne rumme, det der er." Elisabeth

Information & tilmelding

 • 6 torsdage kl. 11.00-13.00: 11/5 + 25/5 + 1/6 + 8/6 + 15/6 + 22/6. Der er ikke undervisning 18/5!
 • Tilmelding: Send mail til Susanne på info@bodysource.dk med alle de datoer, som du ønsker at tilmelde dig - og skriv også dit telefonnummer!
 • Pris: 1.350 kr. for alle 6 gange. Eller 250 kr./gang ved tilmelding og betaling for flere gange samtidig! Eller 275 kr./gang hvis du tilmelder dig og betaler for én gang af gangen.
 • Betaling: Afvent mail med bekræftelse på, at der fortsat er plads og med betalingsinformationer. Du er så sikret din plads, når du har betalt efter "først-til-mølle-princippet"! Betal venligst IKKE før du har modtaget denne bekræftelsesmail fra Susanne!
  OBS! Pengene kan ikke refunderes ved evt. afmelding/afbud/udeblivelse fra din side!
 • Undervisningssted: Behandlerfællesskabet, Jernbanegade 6B, 1. sal, 4000 Roskilde. Ligger tæt på Roskilde Station, med let adgang til tog og bus.
 • Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om eks. påklædning, hvad du skal medbringe m.v.
 • Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Er du nysgerrig på at mærke virkningen af Fascial Flow® - samt udforske dit bindevæv og din krop gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig – og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 😊

Tidspunkt

(Torsdag) 11:00 - 13:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram