Fascial Flow® Forløb eller Drop-In - Torsdage kl. 16.00-18.00

27oct(oct 27)16:0008dec(dec 8)18:00Fascial Flow® Forløb eller Drop-In - Torsdage kl. 16.00-18.00(oktober 27) 16:00 - (december 8) 18:00 KategoriFascial Flow

Detaljer

Har du brug for at nære din krop og berolige dit nervesystem?

Så prøv Fascial Flow® som er blide og nærende bindevævsbevægelser! 

Du har nu mulighed for at tilmelde dig hele dette forløb af 6 gange - eller tilmelde dig en eller flere gange som "Tilmeldt Drop-In-deltager"!
Jo flere gange du deltager - jo bedre virkning og oplevelse vil du få af Fascial Flow®
Du kan dog også få en fin smagsprøve på det ved at prøve en eller få gange.
Jeg glæder mig til at dele Fascial Flow® med DIG - som fast deltager eller Drop-In-deltager 😊

Vi befinder os i en tid, hvor vores nervesystem hele tiden udfordres - ikke mindst af mange udefrakommende påvirkninger, som vi ikke selv er herre over - og den påvirkning af nervesystemet kan påvirke også vores tilstand - såvel fysisk, psykisk, mentalt og energimæssigt.
Måske mærker vi, at vores krop "stivner" og får en begrænset bevægelighed - måske mærker vi forskellige symptomer i kroppen - og måske oplever vi, at vi bliver mere sensitive, emotionelle - eller måske mærker vi noget helt andet, som vi ikke helt ved, hvad er - eller mærker slet ikke noget!

Derfor er det væsentlig at stoppe op og give os selv en tiltrængt pause, hvor vi lander i Nu'et, i kroppen og i en ramme, hvor vi kan give plads og rum til - bare at være - til at møde os selv - og de eventuelle reaktioner, som kan være til stede bl.a. i vores krop, i kroppens bindevæv og i nervesystem. Når vi giver plads og rum til os selv og vores reaktionerne, kan der ske såvel en integration som en frisættelse/forløsning - som igen kan give ro til nervesystemet.

Måske du slet ikke har en oplevelse af disse udfordringer - og måske du bare er nysgerrig på din krop og gerne vil nære din krop og sjæl - så er du også hjertelig velkommen 😊
Du skal ikke gå rundt med noget bestemt for at få gavn af Fascial Flow® - det er for alle, som ønsker at skabe en indre nærende kontakt til sig selv.

Fascial Flow® smidiggør bindevævet, giver friere bevægelighed, vitaliserer kroppen, lindrer smerter, beroliger nervesystemet og giver øget velvære, sanselighed og liv…..og meget mere end det!

Ja, så Fascial Flow® og bindevævsbevægelser gør en forskel – såvel fysisk, psykisk, mentalt og energimæssigt! Og der er masser af gode grunde til at starte på et til Fascial Flow® Forløb.

Så giv dig selv muligheden for at fordybe dig i Fascial Flow's univers af forskellige bevægelser – og mærk og oplev selv virkningen i din krop og sjæl.  

Anette's oplevelse: "I en hverdag med mange krav og fokus på effektivitet og målbare præstationer kan Fascial Flow® varmt anbefales. Det er som et opbyggende frikvarter med mulighed for at mærke sig selv, finde ro og få fornyet energi."

Fascial Flow® er en levende bevægelsesform, som rummer en rigdom af forskellige bindevævsbevægelser – som både kan være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske, blide samt oplevelsesorienteret.

Forskningen og erfaringen viser at regelmæssig træning af bindevævet, kan få stivnet bindevæv til igen at blive væskefyldt, og dermed genvinde sin elasticitet og funktion.

Indhold:

 • Du vil prøve forskellige former for bindevævsbevægelser: "Strukturelle bevægelser", som bl.a. opbygger og styrker kropsholdning samt bevægelighed indefra. "Selvudforskende bevægelser", hvor jeg guider dig i gang, hvorefter du selv giver plads og liv til kroppens egne intuitive bevægelser, hvilket bl.a. afbalancerer nervesystemet.
 • I hver session vil der være både "strukturelle bevægelser" og "selvudforskende bevægelser". For at øge kropsbevidstheden, virkningen og integrationen - kan man efter nogle af bevægelserne sætte få ord på det, som er vækket og som man mærker og oplever. Der vil også være et stille sammenhængende fordybende forløb med flere selvudforskende bevægelser uden deling af oplevelser, men hvor jeg selvfølgelig guider undervejs – og der vil også altid være mulighed for at spørge mig. Vi slutter med en fælles afrunding, hvor man kan sætte et ord på, hvad man tager med sig fra sessionen.
 • Du vil blive introduceret til forskellige principper, som er en form for opmærksomhed/bevidsthed som understøtter bevægelserne.
 • Du kommer til at bruge flere forskellige redskaber – eks. sten, træstokke, forskellige bolde, elastikker, stole.
 • Der tages hele tiden udgangspunkt i egen krop og ressourcer – og der er god mulighed for at regulere og tilpasse bindevævsbevægelserne, hvis man har skader eller fysiske udfordringer.

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

 • Har brug for at regulere nervesystemet og stress – samt at få ro i krop og hoved.
 • Ønsker større mobilitet, mere lethed og friere bevægelighed.
 • Har brug for at lindre fysisk smerte og/eller psykisk betingede spændinger.
 • Ønsker øget sanselighed og større kropsbevidsthed.
 • Kan lide kreative, udforskende og nydelsesfuld bevægelse – uden præstationsfokus.

Læs et par tidligere deltageres oplevelse af Fascial Flow® og undervisningen:

 • "Plads til den enkelte, til at være den, man er; rum til at mærke liv og at kunne rumme, det der er." Elisabeth
 • "Jeg føler mig set, når Susanne underviser. Dygtig menneskeligt og fagligt." Eva
 • "Små, blide bevægelser, der blev udført i kort tid, gjorde en stor forskel i kvaliteten af ​​bevægelsen bagefter." Kathy

Det vil glæde mig også at dele Fascial Flow® med DIG 😊

Information & tilmelding:

 • 6 torsdage kl. 16.00-18.00: 27/10 + 3/11 + 10/11 + 17/11 + 1/12 + 8/12. Obs! Ingen undervisning 24/11!
 • Pris:
  - Hele forløbet/6 gange: 1.350 kr. (225 kr./gang).
  - Drop-In, flere gange: 250 kr./gang, hvis du tilmelder dig og betaler for flere gange på en gang.
  - Drop-In, enkeltvis: 270 kr./gang.
 • Forhåndstilmelding nødvendig, også til Drop-In!
  - Tilmelding på mail: info@bodysource.dk – og skriv også dit telefonnummer!
  - Tilmelding til Drop-In: Efter "først-til-mølle" og gerne i god tid - dog senest kl. 14!
 • Betaling: Afvent mail (fra Susanne) med bekræftelse på, at der fortsat er plads. Susanne sender derefter mail med betalingsinformationer til dig – og du er så sikret din plads, når du har betalt! Betal venligst IKKE før du har modtaget denne bekræftelsesmail fra Susanne! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud!
 • Undervisningssted: Studio 51, Himmelev Bygade 51, 4000 Roskilde.
 • Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om påklædning, hvad du skal medbringe m.v.
 • Evt. spørgsmål til: Susanne Laugesen tlf. 22 32 55 01.
 • Rammer i forhold til Corona:
  - Der er god plads til den enkelte deltager.
  - Vi følger fortsat de retningslinjer, som er med til at begrænse smitten: Spritter/vasker hænder, hoster/nyser i ærmet, melder afbud hvis man har corona m.v.
  - Såfremt der udmeldes officielle Corona-restriktioner igen, implementeres de på forløbet!

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv, din krop og sjæl gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig – og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 😊

Tidspunkt

Oktober 27 (Torsdag) 16:00 - December 8 (Torsdag) 18:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram