Vil du med på Fascial Flow® Forløb i Roskilde/Himmelev?

Så starter nyt forløb af 8 gange fredag d. 22/1-21 kl. 10-12!

Der var stor interesse for mit aftenforløb med Fascial Flow® her i efteråret - så stor at jeg også fik mulighed for at starte et formiddagshold med kort varsel. Det er bare så dejligt, at Fascial Flow® er ved at blive kendt og eftertragtet 🙂

Og det er ikke helt uden grund - for Fascial Flow® og bindevævsbevægelser gør en forskel - såvel fysisk, psykisk, mental og energimæssigt!
Så der er masser af gode grunde til at starte på et til Fascial Flow® Forløb 🙂

Det vil glæde mig også at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

Fascial Flow® er en levende bevægelsesform, som tilbyder en rigdom af forskellige bindevævsbevægelser – som både kan være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske, blide samt oplevelsesorienteret. Fascial Flow® giver bl.a. friere bevægelighed, styrket integritet – samt øget velvære, sanselighed og liv.

Bindevævsbevægelserne vitaliserer og smidiggør bindevævet, samt regulerer og stabiliserer kroppen og nervesystemet – på kroppens egne præmisser.

Forskningen og erfaringen viser at regelmæssig træning af bindevævet, kan få stivnet bindevæv til igen at blive væskefyldt, og dermed genvinde sin elasticitet og funktion.
Hvis du allerede har deltaget på Fascial Flow® Forløb - er det derfor en fordel at fortsætte din træning af bindevævet for at få optimal virkning. Præcis som man vedligeholder anden træning som eks. yoga, dans, svømning, fitness osv.  

Indhold på forløb af 8 gange

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

Læs et par tidligere deltageres oplevelse af Fascial Flow® og undervisningen

Rammer i forhold til Corona

Information & tilmelding

OBS! Der er fortsat et par pladser på Intro-Workshop i Fascial Flow® - Torsdag d. 17/12 og Torsdag d. 7/1-21 - begge dage kl. 18.00-20.00. Her vil du få mulighed for at prøve forskellige Fascial Flow® bevægelser. Pris 100 kr.

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv, din krop og dig selv gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig - og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med dig:-)

apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram