Jeg har et par ledige pladser på dette torsdagsforløb (13/1 – 17/2) - så du kan fortsat sikre dig en plads til de resterende 5 gange - eller deltage som Drop-In-deltager 😊

Det kræver dog tilmelding at deltage som ”Drop-In-deltager”! Du kan tilmelde dig, og betale for – flere sessioner på en gang – eller fra gang til gang – eller selvfølgelig hele forløbet, som startede torsdag 13/1. Se mere under "Information & tilmelding"!

Pladserne vil i første omgang blive tilbudt deltagere, som tidligere har prøvet Fascial Flow®! Hvis du ikke har prøvet Fascial Flow® før, men er nysgerrig og ønsker at fordybe dig i din krop, sjæl og dit bindevæv, så kontakt mig alligevel 😊

Som "Drop-In-deltager" kommer du til at følge det program, som er tilrettelagt for de deltagere, som følger hele forløbet. Der vil ikke være et bestemt tema pr. gang – du vil derimod få stimuleret det meste af kroppen, samt udføre nogle bevægelser til særlige dele af kroppen.

Ønsker du en krop med friere bevægelighed, sanselighed og et balanceret nervesystem?

Så prøv Fascial Flow® som er blide og nærende bindevævsbevægelser!  
Vinteren er godt i gang – og vores krop og sjæl har brug for nærvær, indre liv, fordybelse, sanselighed og kreativitet. Så kroppen kalder ligefrem på Fascial Flow® – for det er netop nogle af de kvaliteter og elementer, som Fascial Flow ® rummer og giver mulighed for.
Kalder det også på dig? Så deltag på dette Fascial Flow® Forløb 😊

Fascial Flow® er en levende bevægelsesform, som tilbyder en rigdom af forskellige bindevævsbevægelser – som både kan være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske, blide samt oplevelsesorienteret. Fascial Flow® giver bl.a. friere bevægelighed, styrket integritet – samt øget velvære, sanselighed og liv.

Bindevævsbevægelserne vitaliserer og smidiggør bindevævet, samt regulerer og stabiliserer kroppen og nervesystemet – på kroppens egne præmisser.

Fascial Flow® og bindevævsbevægelser gør en forskel – såvel fysisk, psykisk, mental og energimæssigt!

Forskningen og erfaringen viser at regelmæssig træning af bindevævet, kan få stivnet bindevæv til igen at blive væskefyldt, og dermed genvinde sin elasticitet og funktion.
Hvis du allerede har deltaget på Fascial Flow® Forløb – er det derfor en fordel at fortsætte din træning af bindevævet for at få optimal og vedvarende virkning. Præcis som man vedligeholder anden træning som eks. yoga, dans, svømning, fitness osv.  

Indhold:

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

Læs et par tidligere deltageres oplevelse af Fascial Flow® og undervisningen

Det vil glæde mig også at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

Information & tilmelding

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv, din krop og dig selv gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig – og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X