Ønsker du at nære din Krop & Sjæl?

Så prøv Fascial Flow® som er blide og nærende bindevævsbevægelser! 

Efter en dejlig sommerpause glæder jeg mig til igen at starte Fascial Flow® Forløb 1. september - og til at være sammen med jer omkring Fascial Flow® 🙂

Fascial Flow® smidiggør bindevævet, vitaliserer kroppen, lindrer smerter, stimulerer sanseligheden og beroliger nervesystemet…..og meget mere end det!

Så giv dig selv muligheden for at fordybe dig i Fascial Flow's univers af forskellige bevægelser – og mærk og oplev selv virkningen i din krop og sjæl.  

Birgitte's oplevelse: "Fascial Flow er en dejlig mulighed for fordybelse i sig selv - mindsker uro og stress - og giver glæde og veltilpashed."

Ja, så Fascial Flow® og bindevævsbevægelser gør en forskel – såvel fysisk, psykisk, mentalt og energimæssigt! Og der er masser af gode grunde til at starte på et til Fascial Flow® Forløb.

Jeg glæder mig til også at dele Fascial Flow® med DIG 😊

Desuden har jeg en Intro-workshop 25/8 kl. 18-20, hvor du kan prøve Fascial Flow®. Hvis du overvejer at deltage på et forløb, vil jeg anbefale dig at deltage på denne Intro-workshop først, da det kun er på denne Intro-workshop, at jeg holder oplæg om Fascial Flow® og bindevævet, og derfor giver en god introduktion til Fascial Flow® bindevævsbevægelser.

Fascial Flow® er en levende bevægelsesform, som rummer en rigdom af forskellige bindevævsbevægelser – som både kan være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske, blide samt oplevelsesorienteret. Fascial Flow® giver bl.a. friere bevægelighed, styrket integritet – samt øget velvære, sanselighed og liv.

Forskningen og erfaringen viser at regelmæssig træning af bindevævet, kan få stivnet bindevæv til igen at blive væskefyldt, og dermed genvinde sin elasticitet og funktion.

Hvis du allerede har deltaget på Fascial Flow® Forløb – er det derfor en fordel at fortsætte din træning af bindevævet for at få optimal virkning. Præcis som man vedligeholder anden træning som eks. yoga, dans, svømning, fitness osv.  

Indhold på forløb af 6 gange:

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

Læs et par tidligere deltageres oplevelse af Fascial Flow® og undervisningen

Det vil glæde mig også at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

Information & tilmelding

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv, din krop og sjæl gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig – og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X