Ønsker du at nære din Krop & Sjæl?

Så prøv Fascial Flow® som er blide og nærende bindevævsbevægelser! 

Der er fortsat ledige pladser på dette forløb, som startede torsdag 3/3 - så du kan fortsat nå at deltage - eller tilmelde dig en eller flere gange som "Tilmeldt Drop-In-deltager" 👌

Fascial Flow® smidiggør bindevævet, vitaliserer kroppen, lindrer smerter, stimulerer sanseligheden og beroliger nervesystemet…..og så meget mere end det!

Så giv dig selv muligheden for at fordybe dig i Fascial Flow's univers af forskellige bevægelser – og mærk og oplev selv virkningen i din krop og sjæl.  

Fascial Flow® og bindevævsbevægelser gør en forskel – såvel fysisk, psykisk, mentalt og energimæssigt!
Så der er masser af gode grunde til at starte på et til Fascial Flow® Forløb.

Dette Fascial Flow® Aftenforløb er planlagt som et sammenhængende forløb af 6 gange med start 3/3.
Jeg har dog et par ledige pladser - så hvis du er interesseret i at prøve Fascial Flow®, men ikke kan deltage i hele forløbet - kan du tilmelde dig en eller flere gange som "Tilmeldt Drop-In-deltager".
Jo flere gange du deltager - jo bedre virkning og oplevelse vil du få af Fascial Flow® 🙂
Du kan dog også få en fin smagsprøve på det ved at prøve en eller få gange.
Som "Drop-In-deltager" kommer du til at følge det program, som er tilrettelagt for netop denne aften i selve forløbet af 6 gange - så der vil ikke være et bestemt tema - du vil der imod få stimuleret det meste af kroppen, samt bevægelser til særlige dele af kroppen.

Jeg vil rigtig gerne dele Fascial Flow® med DIG og håber vi ses 😊

Fascial Flow® er en levende bevægelsesform, som tilbyder en rigdom af forskellige bindevævsbevægelser – som både kan være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske, blide samt oplevelsesorienteret. Fascial Flow® giver bl.a. friere bevægelighed, styrket integritet – samt øget velvære, sanselighed og liv.

Forskningen og erfaringen viser at regelmæssig træning af bindevævet, kan få stivnet bindevæv til igen at blive væskefyldt, og dermed genvinde sin elasticitet og funktion.

Hvis du allerede har deltaget på Fascial Flow® Forløb – er det derfor en fordel at fortsætte din træning af bindevævet for at få optimal virkning. Præcis som man vedligeholder anden træning som eks. yoga, dans, svømning, fitness osv.  

Indhold på forløb af 6 gange:

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

Læs et par tidligere deltageres oplevelse af Fascial Flow® og undervisningen

Det vil glæde mig også at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

Information & tilmelding

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv, din krop og sjæl gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig – og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X