Fascial Flow® Forløb - Torsdage kl. 18.30-20.30 i Roskilde

21apr(apr 21)18:3019may(may 19)20:30Fascial Flow® Forløb - Torsdage kl. 18.30-20.30 i Roskilde(april 21) 18:30 - (maj 19) 20:30 KategoriFascial Flow

Detaljer

Ønsker du at nære din Krop & Sjæl?

Så prøv Fascial Flow® som er blide og nærende bindevævsbevægelser! 

Fascial Flow® smidiggør bindevævet, vitaliserer kroppen, lindrer smerter, stimulerer sanseligheden og beroliger nervesystemet…..og så meget mere end det!

Så giv dig selv muligheden for at fordybe dig i Fascial Flow's univers af forskellige bevægelser – og mærk og oplev selv virkningen i din krop og sjæl.  

Fascial Flow® og bindevævsbevægelser gør en forskel – såvel fysisk, psykisk, mentalt og energimæssigt!
Så der er masser af gode grunde til at starte på et til Fascial Flow® Forløb.

Jeg starter 2 nye forløb 21. april: ”Torsdage kl. 16.00-18.00” – samt ”Torsdage kl. 18.30-20.30 i Himmelev/Roskilde.

Desuden har jeg en Intro-workshop tirsdag 5/4 kl. 18.30-20.30, hvor du kan prøve Fascial Flow®. Hvis du overvejer at deltage på et forløb, vil jeg anbefale dig at deltage på denne Intro-workshop først, da det kun er på denne Intro-workshop, at jeg holder oplæg om Fascial Flow® og bindevævet! Bemærk: Når du deltager på denne Intro-workshop, fratrækkes beløbet på 150 kr. ved tilmelding til efterfølgende forløb 🙂 Se mere om Intro-workshoppen under Events her på siden!

Jeg vil rigtig gerne dele Fascial Flow® med DIG og håber vi ses 😊

Fascial Flow® er en levende bevægelsesform, som tilbyder en rigdom af forskellige bindevævsbevægelser – som både kan være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske, blide samt oplevelsesorienteret. Fascial Flow® giver bl.a. friere bevægelighed, styrket integritet – samt øget velvære, sanselighed og liv.

Forskningen og erfaringen viser at regelmæssig træning af bindevævet, kan få stivnet bindevæv til igen at blive væskefyldt, og dermed genvinde sin elasticitet og funktion.

Hvis du allerede har deltaget på Fascial Flow® Forløb – er det derfor en fordel at fortsætte din træning af bindevævet for at få optimal virkning. Præcis som man vedligeholder anden træning som eks. yoga, dans, svømning, fitness osv.  

Indhold på forløb af 5 gange:

 • Du vil prøve forskellige former for bindevævsbevægelser: "Strukturelle bevægelser", som bl.a. opbygger og styrker kropsholdning samt bevægelighed indefra. "Selvudforskende bevægelser", hvor jeg guider dig i gang, hvorefter du selv giver plads og liv til kroppens egne intuitive bevægelser, hvilket bl.a. afbalancerer nervesystemet.
 • I løbet af en session vil der først være nogle "strukturelle bevægelser", hvor vi efter hver bevægelse mærker, hvad der er vækket og sætter ord på det. Efterfølgende vil der være et mere stille sammenhængende fordybende forløb med flere selvudforskende bevægelser uden deling af oplevelser, men hvor jeg selvfølgelig guider undervejs – og der også altid vil være mulighed for at spørge mig. Til sidst i timen kan man så hver især sætte ord på sin oplevelse.
 • Forløbet giver dig mulighed for at prøve både flere forskellige Fascial Flow® bevægelser – og samtidig også prøve de samme bevægelser flere gange, så du lærer dem at kende, og kan fordybe dig i dem.
 • Du vil blive introduceret til forskellige principper, som er en form for opmærksomhed/bevidsthed som integreres sammen med bevægelserne.
 • Du kommer til at bruge flere forskellige redskaber – eks. sten, træstokke, forskellige bolde, elastikker, stole.
 • Der tages hele tiden udgangspunkt i egen krop og ressourcer – og der er god mulighed for at regulere og tilpasse bindevævsbevægelserne, hvis man har skader eller fysiske udfordringer.

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

 • Har brug for at lindre fysisk smerte og/eller psykisk betingede spændinger.
 • Ønsker større mobilitet, mere lethed og friere bevægelighed.
 • Har brug for at regulere nervesystemet og stress – samt at få ro i krop og hoved.
 • Ønsker øget sanselighed og større kropsbevidsthed.
 • Kan lide kreative, udforskende og nydelsesfuld bevægelse – uden præstationsfokus.

Læs et par tidligere deltageres oplevelse af Fascial Flow® og undervisningen

 • "Fascial Flow® kan varmt anbefales. Det er som et opbyggende frikvarter med mulighed for at mærke sig selv, finde ro og få fornyet energi." Anette M.
 • "Plads til den enkelte, til at være den, man er; rum til at mærke liv og at kunne rumme, det der er." Elisabeth
 • ”Jeg føler mig set, når Susanne underviser. Dygtig menneskeligt og fagligt.” Eva
 • "Jeg har nydt at komme og har fundet ro, nærvær, fordybelse og fornyede kropssansninger." Annette H.
 • "Små, blide bevægelser, der blev udført i kort tid, gjorde en stor forskel i kvaliteten af ​​bevægelsen bagefter." Kathy

Det vil glæde mig også at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

Information & tilmelding

 • 5 torsdage kl. 18.30-20.30: 21/4 + 28/4 + 5/5 + 12/5 + 19/5.
 • Pris: 1.125 kr.
 • Evt. ledige pladser på forløbet: Hvis der ved opstart af forløbet er ledige pladser, vil de blive tilbudt som "Tilmeldt-Drop-in".
 • Undervisningssted: Studio 51, Himmelev Bygade 51, 4000 Roskilde.
 • Tilmelding via mail, senest mandag 18/4: Send mail til Susanne på info@bodysource.dk – og skriv også dit telefonnummer! Skriv gerne, hvis du også er åben for at deltage på aftenholdet (16.00-18.00), så jeg har mulighed for at fordele tilmeldingerne på de 2 hold. Såfremt der kun er tilmeldinger nok til 1 hold, vil de 2 hold sandsynligvis sammenlægges til et aftenhold!
 • Betaling: Afvent mail (fra Susanne) med bekræftelse på, at der fortsat er plads. Susanne sender derefter mail med betalingsinformationer til dig – og du er så sikret din plads, når du har betalt! Betal venligst IKKE før du har modtaget denne bekræftelsesmail fra Susanne! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud!
 • Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om påklædning, hvad du skal medbringe, rammer ift. corona m.v.
 • Evt. spørgsmål til: Susanne Laugesen tlf. 22 32 55 01.
 • Rammer/Retningslinjer i forhold til Corona: Tilpasses løbende gældende restriktioner!
  - Der er pt. ingen officielle corona-restriktioner.
  - Det vil være op til den enkelte, om man vil bruge mundbind/skærm!
  - Vi følger fortsat de retningslinjer, som er med til at begrænse smitten: Holder passende afstand, spritter/vasker hænder, hoster/nyser i ærmet, melder afbud hvis man har corona eller symptomer på det.
  - Såfremt der udmeldes officielle Corona-restriktioner igen, implementeres de på forløbet!

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv, din krop og sjæl gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig – og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

Tidspunkt

April 21 (Torsdag) 18:30 - Maj 19 (Torsdag) 20:30

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram