Ønsker du en krop med friere bevægelighed, sanselighed og et balanceret nervesystem?

Så prøv Fascial Flow® som er blide og nærende bindevævsbevægelser!  
Vinteren er godt i gang – og vores krop og sjæl har brug for nærvær, indre liv, fordybelse, sanselighed og kreativitet. Så kroppen kalder ligefrem på Fascial Flow® – for det er netop nogle af de kvaliteter og elementer, som Fascial Flow ® rummer og giver mulighed for.

Kalder det også på dig?
Jeg starter i uge 2 nye Fascial Flow® Forløb om torsdagen – et eftermiddagshold og et aftenhold. Vil du sikre dig en plads (efter først-til-mølle), vil jeg anbefale dig hurtig tilmelding.

Desuden har jeg en Intro-workshop torsdag 16/12, hvor du kan prøve Fascial Flow®. Hvis du overvejer at deltage på et forløb, vil jeg anbefale dig at deltage på denne Intro-workshop først, da det kun er på denne Intro-workshop, at jeg holder oplæg om Fascial Flow® og bindevævet! Se mere om Intro-workshoppen under Events.

Fascial Flow® er en levende bevægelsesform, som tilbyder en rigdom af forskellige bindevævsbevægelser – som både kan være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske, blide samt oplevelsesorienteret. Fascial Flow® giver bl.a. friere bevægelighed, styrket integritet – samt øget velvære, sanselighed og liv.

Bindevævsbevægelserne vitaliserer og smidiggør bindevævet, samt regulerer og stabiliserer kroppen og nervesystemet – på kroppens egne præmisser.

Fascial Flow® og bindevævsbevægelser gør en forskel – såvel fysisk, psykisk, mental og energimæssigt!

Forskningen og erfaringen viser at regelmæssig træning af bindevævet, kan få stivnet bindevæv til igen at blive væskefyldt, og dermed genvinde sin elasticitet og funktion.
Hvis du allerede har deltaget på Fascial Flow® Forløb – er det derfor en fordel at fortsætte din træning af bindevævet for at få optimal og vedvarende virkning. Præcis som man vedligeholder anden træning som eks. yoga, dans, svømning, fitness osv.  

Indhold på forløb af 6 eller 12 gange (januar-april 2022):

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

Læs et par tidligere deltageres oplevelse af Fascial Flow® og undervisningen

Det vil glæde mig også at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

Information & tilmelding

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv, din krop og dig selv gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig – og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X