Vil du med på nyt Fascial Flow® Forløb i Roskilde/Himmelev?

Så starter et formiddagsforløb af 7 gange fredag d. 30/10 kl. 10-12!

Der har været stor interesse for mit torsdagsaftenhold med start 29/10 - så jeg har nu besluttet at oprette dette formiddagshold til dem, som gerne vil deltage om formiddagen.
Det starter allerede fredag d. 30/10 - så jeg vil anbefale dig hurtig tilmelding, da jeg allerede har nogle forhåndstilmeldinger.

Det vil glæde mig også at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

Fascial Flow® er en levende bevægelsesform, som tilbyder en rigdom af forskellige bindevævsbevægelser – som både kan være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske, blide samt oplevelsesorienteret. Fascial Flow® giver bl.a. friere bevægelighed, styrket integritet – samt øget velvære, sanselighed og liv.

Bindevævsbevægelserne vitaliserer og smidiggør bindevævet, samt regulerer og stabiliserer kroppen og nervesystemet – på kroppens egne præmisser.
Tidligere deltager udtrykker: "Det er den bedste kropstræning, jeg har mødt i mange år!"  Så der er masser af gode grunde til at starte på et til Fascial Flow® Forløb 🙂

Indhold på forløb af 7 gange

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

Læs et par tidligere deltageres oplevelse af Fascial Flow® og undervisningen

Information & tilmelding

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv, din krop og dig selv gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig - og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med dig:-)

apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X