Fascial Flow® - "Månedlig AftenFlow" - Torsdag kl. 18.30-20.30

01feb18:3020:30Fascial Flow® - "Månedlig AftenFlow" - Torsdag kl. 18.30-20.3018:30 - 20:30 KategoriFascial Flow

Detaljer

"MÅNEDLIG AFTENFLOW" ER ET NYT TILTAG...
Som jeg har haft forespørgsel på længere tid - og nu sætter i værk - så tag godt imod det 😊
Så der kan komme flow i disse "AftenFlows" - og flow i din krop, sjæl, væsker og bindevæv.
Bemærk! Du kan tilmelde dig én gang af gangen - eller flere gange med det samme, hvis du vil sikre dig plads!

Forespørgslen på disse "Månedlige AftenFlows" er kommet fra nogle af mine tidligere deltagere på mine Fascial Flow® Forløb, som ikke kan/vil undvære Fascial Flow®, men ikke har mulighed for at deltage fast på et forløb i øjeblikket. Samme forespørgsel er kommet fra nogle Intro-workshop-deltagere, som rigtig gerne vil opleve meget mere Fascial Flow®, men heller ikke har mulighed for et fast forløb pt.
Bemærk: Hvis du har mulighed for at deltage på et forløb, vil jeg dog anbefale dette, for at få den regelmæssige træning af bindevævet og endnu mere erfaring med Fascial Flow®!

Så disse "AftenFlows" er en mulighed for netop dig, som allerede elsker Fascial Flow® og ikke vil undvære det - og for dig som er nysgerrig på mere Fascial Flow® - og har lyst til fordybelsen i Fascial Flow® 😊

"Månedlig AftenFlow" er derfor for dig, som har prøvet Fascial Flow® før!
Det vil sige som minimum har deltaget på en af mine egne "Fascial Flow® Intro-workshops" - og ellers på et "Fascial Flow® Forløb" - eller andre temabaseret "Fascial Flow® Workshops".
Når alle deltagere har en oplevelse med Fascial Flow® - har vi et fælles udgangspunkt for at kunne bevæge os ind i de forskellige bindevævsbevægelser - med mulighed for fordybelse - i såvel egen krop, bevægelser, sansninger, stemninger m.a. - såvel som i den stemning, energi, udveksling og det nærvær, som opstår i rummet og mellem deltagerne - uanset om vi er i egne bevægelser eller deler oplevelser, sansninger med de andre.

Bemærk: Hvis du endnu ikke har prøvet Fascial Flow® - kan du tilmelde dig min kommende Intro-workshop d. 18/1, hvor jeg starter med lille oplæg om Fascial Flow® og bindevævet, og derfor giver en god introduktion til Fascial Flow® bindevævsbevægelser - og du vil efterfølgende prøve forskellige Fascial Flow® bevægelser, så du kan mærke, om Fascial Flow® er noget for dig.

Er disse "AftenFlows" noget, som kalder på DIG?
Så giv dig selv mulighed for at fordybe dig i Fascial Flow's univers af forskellige bindevævsbevægelser på disse "AftenFlows" - og nær dig selv med virkningen i din krop og sjæl.  

Fascial Flow® og bindevævsbevægelser gør en forskel – såvel fysisk, psykisk, mentalt og energimæssigt! Og det ved netop du, som har oplevet Fascial Flow® før 😉

Birgitte's oplevelse: "Fascial Flow er en dejlig mulighed for fordybelse i sig selv - mindsker uro og stress - og giver glæde og veltilpashed."

Indholdet i et "AftenFlow":

 • Vi lander med en kort nærværsøvelse.
 • Jeg guider forskellige bindevævsbevægelser – såvel "Strukturelle bevægelser", som bl.a. opbygger og styrker kropsholdning samt bevægelighed indefra – samt "Selvudforskende bevægelser", hvor jeg guider dig i gang, hvorefter du selv giver plads og liv til kroppens egne intuitive bevægelser, hvilket bl.a. afbalancerer nervesystemet. Der kan indgå forskellige redskaber i bevægelserne.
 • For at øge (krops-)bevidstheden, virkningen og integrationen – kan man efter nogle af de strukturelle bevægelser sætte få ord på det, som man mærker.
 • Der vil også være et stille sammenhængende fordybende forløb med flere selvudforskende bevægelser og evt. lydøvelser, uden deling af oplevelser – men hvor jeg selvfølgelig guider undervejs – og der vil altid være mulighed for at spørge mig.
 • Der kan forekomme øvelser/bevægelser, hvor man udveksler med andre.
 • Vi slutter med en lille fælles afrunding.
 • Der tages hele tiden udgangspunkt i egen krop og ressourcer – og der er god mulighed for at regulere og tilpasse bindevævsbevægelserne, hvis man har skader eller fysiske udfordringer – kontakt mig gerne, hvis du er i tvivl.
 • I første omgang har jeg planlagt 4 "AftenFlows" – 1 gang/måned, som fremgår af kalenderen. Og så må tiden vise, om forespørgslen og interessen vil give liv og energi til flere "AftenFlows".
 • Du kan vælge at tilmelde dig én gang af gangen - eller flere gange med det samme.
  Pladserne tildeles efter "først-til-mølle-betaling"!

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

 • Ønsker øget velvære og sanselighed samt bedre kontakt til dig selv og din krop.
 • Har brug for at berolige nervesystemet og stress – samt at få ro i krop og hoved.
 • Ønsker friere bevægelighed, mere lethed og større mobilitet.
 • Har brug for at lindre fysisk smerte og/eller psykisk betingede spændinger.
 • Kan lide kreative, udforskende og nydelsesfuld bevægelse – uden præstationsfokus.

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Information & tilmelding

 • Torsdage kl. 18.30-20.30: 1/2 + 7/3 + 4/4 + 2/5. Du vælge selv antal gange!
  Du kan tilmelde dig/betale for flere gange med det samme for at sikre dig plads flere gange - eller du kan tilmelde dig pr. gang. Pladserne besættes efter først-til-mølle-tilmelding/betaling!
 • Tilmelding via mail senest dagen før kl. 16: Send mail til Susanne på info@bodysource.dk – og skriv også dit telefonnummer!
 • 6 pladser pr. aften: Der skal være mindst 3 deltagere tilmeldt (dagen før kl. 16) for, at AftenFlowet gennemføres den enkelte dato.
 • Pris pr. gang: 300 kr./gang. Eller 1.100 kr. for tilmelding/betaling af alle 4 gange.
  Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud fra din side! Men refunderes naturligvis, hvis et AftenFlow aflyses!
 • Betaling: Afvent mail med bekræftelse på, at der fortsat er plads og med betalingsinformationer. Du er først sikret din plads, når du har betalt efter "først-til-mølle-princippet"! 
 • Undervisning i centrum af Roskilde: Behandlerfællesskabet, Jernbanegade 6B, 1. sal, 4000 Roskilde. Ligger tæt på Roskilde Station, med let adgang til tog og bus.
 • Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om eks. påklædning, hvad du skal medbringe m.v.
 • Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Har du lyst til at fordybe dig og udforske dit bindevæv og din krop gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig – og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 😊

Tidspunkt

(Torsdag) 18:30 - 20:30

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram