Fascial Flow® Mini-Workshop: "Hjertets relation til armene"

06jun16:0018:00Fascial Flow® Mini-Workshop: "Hjertets relation til armene"16:00 - 18:00 KategoriFascial Flow

Detaljer

Denne Fascial Flow® Mini-Workshop har specielt fokus på bevægelser til "Hjertets relation til armene, skuldre og arme". Desuden vil du også få bevægelse, som stimulerer andre dele af din krop.

Hjertets og armenes betydning
Du bruger dine hænder og arme til mange forskellige gøremål hele dagen. Og du relaterer til andre mennesker via dit hjerte og dine hænder og arme, så de er på mange måder vigtige redskaber og forbindelsesled - såvel udad til andre - samt indad til dig selv og dit hjerte.

Mærk kontakten til dit hjerte og få inspiration til forskellige bevægelser der stimulerer dine hænder, arme og skuldre. Eksempelvis kan du komme til at mærke mere afslappede, bløde og levende hænder, arme og skuldre. Og måske opleve forbindelsen mellem dit hjerte og armene.

Denne Mini-Workshop er blot én ud af 8 FORSKELLIGE MINI-WORKSHOPS med fokus på bindevævet indenfor forskellige bevægelsesformer i april, maj og juni. Så tjek også de andre Mini-workshops, og se om der er nogle af de andre, som du er nysgerrig på og har lyst til at deltage på. Du kan tilmelde dig en eller flere workshops - ved tilmelding til flere samtidig får du 10 % rabat. Læs mere nederst på siden!

Information & tilmelding:

  • Torsdag d. 6. juni kl. 16.00-18.00.
  • Pris: 320 kr. Bemærk! Du får 10 %, hvis du tilmelder dig/betaler for flere af forårets kommende 8 workshops 😉
  • Tilmelding på mail senest onsdag 5/6 kl. 12.00: info@bodysource.dk – og skriv også dit telefonnummer! Husk at skrive, hvis du tilmelder dig flere workshops, og dermed skal have 10 %.
  • Betaling: Afvent mail med betalingsinformationer - samt bekræftelse på, at der fortsat er plads. Du er så sikret din plads, når du har betalt efter "først-til-mølle-princippet"! Betal venligst IKKE før du har modtaget denne bekræftelsesmail! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud!
  • Undervisningssted i centrum af Roskilde: Behandlerfællesskabet, Jernbanegade 6B, 1. sal, 4000 Roskilde. Ligger tæt på Roskilde Station, med let adgang til tog og bus.
  • Yderligere information: Når du har betalt, modtager du kvittering samt yderligere information.
  • Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv og din krop gennem blide bevægelser?
Så er Fascial Flow® noget for dig!
 
Og jeg glæder mig til at dele Fascial Flow® med DIG 😊

Til dig der vil vide mere om Fascial Flow® og bindevævet - samt andre former for bindevævs-bevægelser!

Fascial Flow® er en nænsom fysisk/psykisk/mental bevægelsesform, hvor vi arbejder med både "strukturelle bevægelser", som f.eks. kan påvirke holdningen og bestemte områder i kroppen - samt "selvudforskende bevægelser", som f.eks. er mere intuitive, meditative, legende, kreative o.lign.
Fascial Flow® kan virke på et dybere og mere personligt plan ift. nervesystemet, psykisk og mentalt - samt give plads til - og åbne op for - øget velvære, sanselighed og liv. Fascial Flow® giver mulighed for at arbejde med sig og eksempelvis forskellige former for "tilstande" (fysisk, psykisk, energimæssigt m.a.), som kan være "lagret" i kroppen. Læs gerne mere om Fascial Flow® og bindevævet her på www.bodysource.dk under "Jeg tilbyder/Fascial Flow®".

Bindevævet har stor betydning for dit velbefindende, såvel fysisk, psykisk og mentalt.
Bindevævet er lidt som et spindelvæv, som forbinder hele din krop - fra inderst til yderst - og fra top til tå. Stramhed og skader i bindevævet er en udbredt (men ofte overset) årsag til bl.a. smerter, ømhed, stivhed og nedsat bevægelighed. Bindevævet er desuden sensitivt overfor stresshormoner, som får bindevævet til at trække sig sammen og blive stift i forbindelse med stress, traumer, angst, chok, sygdom m.a.

Heldigvis, kan vi gøre noget godt ved det 😊
Når vi stimulerer og nærer bindevævet med forskellige bindevævsbevægelser, smidiggøres bindevævet, og giver bl.a. friere bevægelighed, velvære, energi og liv. Der løsnes op for spændinger og ømhed/smerter lindres.

8 forskellige workshops med fokus på bindevævet i april - maj - juni: 10 % ved deltagelse på flere 😉
Jeg holder 8 forskellige workshops - med forskellige måder at bevæge og stimulere bindevævet på.
Der vil være følgende workshops:
- Fascial-træning/Bounce & Slide
- Fascial Flow® - 3 forskellige workshops
- Fascial Yoga
- Yin Yoga
- Fascia Intro & Mixed Moves: Oplæg om bindevævet og en kombination af både "Fascial-træning/Bounce&Slide" og "Fascial Flow®" - så du mærker oplevelsen af de forskellige bevægelser.

Bemærk: De 10 % gives, når du tilmelder dig og betaler for flere workshops på en gang! Hvis du kun tilmelder dig/betaler for én workshop fra start, betaler du normalpris for den - og hvis du så efterfølgende tilmelder dig flere workshops, vil du få 10 % på de efterfølgende workshops!

Så kom dyk ind i bindevævet sammen med mig - og mærk virkningen og oplevelsen af, hvad de forskellige måder bidrager med i dig. Jeg glæder mig til at dele det hele med dig 😊

Tidspunkt

(Torsdag) 16:00 - 18:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram