Fascial Flow® "Tilmeldt Drop-In" eller Forløb - Tirsdage kl. 18.00-20.00

10oct18:0020:00Fascial Flow® "Tilmeldt Drop-In" eller Forløb - Tirsdage kl. 18.00-20.0018:00 - 20:00 KategoriFascial Flow

Detaljer

Ønsker du at nære din Krop & Sjæl?

Så start til Fascial Flow®, som er blide og nærende bindevævsbevægelser! 

4 tirsdage: Tilmeld dig alle 4 gange - eller det antal gange, som passer dig! 

Du har mulighed for at tilmelde dig hele dette forløb af 4 gange - eller tilmelde dig en eller flere gange som "Tilmeldt Drop-In-deltager"!
Jo flere gange du deltager - jo bedre virkning og oplevelse vil du få af Fascial Flow®
Du kan dog også få en fin smagsprøve på det ved at prøve en eller nogle gange.
Jeg glæder mig til at dele Fascial Flow® med DIG - som fast deltager eller "Tilmeldt Drop-In-deltager" 😊

Fascial Flow® har virkelig mange gode virkninger, bl.a.: smidiggør bindevævet, giver friere bevægelighed, lindrer smerter, beroliger nervesystemet samt øget velvære, sanselighed, kropsbevidsthed og liv…..og meget mere end det 😊

Så giv dig selv muligheden for at fordybe dig i Fascial Flow's univers af forskellige bevægelser – og mærk og oplev selv virkningen i din krop og sjæl.  

Birgitte's oplevelse: "Fascial Flow er en dejlig mulighed for fordybelse i sig selv - mindsker uro og stress - og giver glæde og veltilpashed."

Ja, så Fascial Flow® og bindevævsbevægelser gør en forskel – såvel fysisk, psykisk, mentalt og energimæssigt! Og der er masser af gode grunde til at starte på et til Fascial Flow® Forløb.

Jeg glæder mig til også at dele Fascial Flow® med DIG 😊

Fascial Flow® er en levende bevægelsesform, som rummer en rigdom af forskellige bindevævsbevægelser – som både kan være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske, blide samt oplevelsesorienteret.

Forskningen og erfaringen viser at regelmæssig træning af bindevævet, kan få stivnet bindevæv til igen at blive væskefyldt, og dermed genvinde sin elasticitet og funktion.
Hvis du allerede har deltaget på Fascial Flow® Forløb – er det derfor en fordel at fortsætte din træning af bindevævet for at vedligeholde virkningen. Præcis som man vedligeholder anden træning som eks. yoga, dans, svømning, fitness osv.  

Indhold:

 • Forskellige former for bindevævsbevægelser: "Strukturelle bevægelser", som bl.a. opbygger og styrker kropsholdning samt bevægelighed indefra. "Selvudforskende bevægelser", hvor jeg guider dig i gang, hvorefter du selv giver plads og liv til kroppens egne intuitive bevægelser, hvilket bl.a. afbalancerer nervesystemet.
 • I løbet af en session vil der være både "strukturelle bevægelser" og "selvudforskende bevægelser". For at øge (krops-)bevidstheden, virkningen og integrationen - kan man efter nogle af bevægelserne sætte få ord på det, som man mærker. Der vil også være et stille sammenhængende fordybende forløb med flere selvudforskende bevægelser uden deling af oplevelser, men hvor jeg selvfølgelig guider undervejs – og der vil også altid være mulighed for at spørge mig.
 • Du vil blive introduceret til forskellige principper, som er en form for opmærksomhed/bevidsthed som integreres sammen med bevægelserne.
 • Du kommer til at bruge flere forskellige redskaber – eks. sten, træstokke, forskellige bolde, elastikker, stole.
 • Der tages hele tiden udgangspunkt i egen krop og ressourcer – og der er god mulighed for at regulere og tilpasse bindevævsbevægelserne, hvis man har skader eller fysiske udfordringer - kontakt mig gerne, hvis du er i tvivl.

Læs mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk

Fascial Flow® er for dig, der f.eks.:

 • Ønsker øget velvære og sanselighed samt bedre kontakt til dig selv og din krop.
 • Har brug for at berolige nervesystemet og stress – samt at få ro i krop og hoved.
 • Ønsker friere bevægelighed, mere lethed og større mobilitet.
 • Har brug for at lindre fysisk smerte og/eller psykisk betingede spændinger.
 • Kan lide kreative, udforskende og nydelsesfuld bevægelse – uden præstationsfokus.

Læs et par tidligere deltageres oplevelse af Fascial Flow® og undervisningen

 • "Små, blide bevægelser, der blev udført i kort tid, gjorde en stor forskel i kvaliteten af ​​bevægelsen bagefter." Kathy
 • "Fascial Flow® er en genial måde at få en indre vibrerende smidighed. Tiden flyver og kroppen bliver glad af det." Sanne
 • "Plads til den enkelte, til at være den, man er; rum til at mærke liv og at kunne rumme, det der er." Elisabeth
 • ”Jeg føler mig set, når Susanne underviser. Dygtig menneskeligt og fagligt.” Eva

Det vil glæde mig også at dele Fascial Flow® med DIG 😊

Information & tilmelding

 • 4 tirsdage kl. 18.00-20.00: 5/9 + 26/9 + 3/10 + 10/10. (OBS! Der er IKKE undervisning 12/9 + 19/9!)
 • Tilmelding via mail: Send mail til Susanne på info@bodysource.dk med alle datoer, som du ønsker at tilmelde dig - og skriv også dit telefonnummer!
 • Pris:
  - 900 kr. for hele forløbet af 4 gange (5/9 + 26/9 + 3/10 + 10/10).
  - 250 kr./gang ved tilmelding & betaling for flere gange samtidig!
  - 275 kr./gang.
 • Betaling: Afvent mail med bekræftelse på, at der fortsat er plads og med betalingsinformationer. Du er først sikret din plads, når du har betalt efter "først-til-mølle-princippet"! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud fra din side!
 • Undervisning i centrum af Roskilde: Behandlerfællesskabet, Jernbanegade 6B, 1. sal, 4000 Roskilde. Ligger tæt på Roskilde Station, med let adgang til tog og bus.
 • Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om eks. påklædning, hvad du skal medbringe m.v.
 • Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Er du interesseret i at mærke virkningen af Fascial Flow® - samt udforske dit bindevæv og din krop gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig – og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 😊

Tidspunkt

(Tirsdag) 18:00 - 20:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram