NYT! Fascial-træning/Bounce & Slide

25apr11:1512:45NYT! Fascial-træning/Bounce & Slide11:15 - 12:45 KategoriFascial-træning

Detaljer

NYT! Prøv denne form for rytmiske bindevævsbevægelser og stræk - som holder kroppen Juicy 😊

Jeg glæder mig meget til at introducere denne træningsform for bindevævet på denne workshop.
De fleste (om ikke alle), som jeg har undervist, har været begejstret med det 😊
Så nu skal du også have muligheden på denne workshop - som foregår 25/4 og 23/5. Du kan deltage en eller begge gange.

Hvad er Fascial-træning/Bounce&Slide?
Bevægelser der bl.a. er: bløde, bouncende (fjedrende), rytmiske, katteagtige, glidende (sliding) samt dynamiske - med mulighed for roligt tempo med opmærksomhed på egen rytme.
Myofacielle stræk: som tager udgangspunkt i kroppens bindevævskæder.
Sessionen starter altid med en dynamisk opvarmning, som øger temperaturstigningen og gør kroppen varm og klar til at arbejde med de Myofacielle stræk. Energien og pulsen stiger - og vækker også glæde og liv.
Bevægelserne øger væskeflowet i kroppen - og stimulerer og blødgøre dermed bindevævet.
Dynamisk åndedræt (især under opvarmningen), er med til at skabe cirkulation og energi, samt udrense affaldsstoffer.
Navnet "Fascial-træning/Bounce&Slide" : er min egen betegnelse for bindevævsbevægelser og stræk, som har inspiration fra forskellige bevægelsesretninger som eks. Yoga, Fysio Flow, rytmisk gymnastik, Fascial Flow®.

Annette´s oplevelse: "Fascial-træning/Bounce&Slide er behagelig og giver mig liv og glæde, når jeg får bevæget alle dele af kroppen på en anderledes måde, hvor pulsen også kommer lidt op."

Birgit og Hans´s oplevelse: "Bouncende øvelser er dejlig træning. Det er bløde bevægelser, som føles gode for kroppen. Det er også lidt udfordrende og man kan godt få pulsen op. En fin træningsform."

Information & tilmelding til 25/4 (og evt. 23/5):
• Torsdage d. 25. april kl. 11.15-12.45.

Pris: 200 kr./gang. Bemærk! Du får 10 %, hvis du tilmelder dig/betaler for flere af forårets kommende 8 workshops 😉
• Tilmelding til 25/4 via mail senest 24/4 kl. 12.00: Send mail til Susanne på info@bodysource.dk - med oplysning om, du vil deltage 25/4 eller 23/5 eller begge dage. Og skriv også dit telefonnummer!
• Betaling: Afvent mail med bekræftelse på, at der fortsat er plads og med betalingsinformationer. Du er først sikret din plads, når du har betalt efter "først-til-mølle-princippet"! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud!
• Undervisning i centrum af Roskilde: Behandlerfællesskabet, Jernbanegade 6B, 1. sal, 4000 Roskilde. Ligger tæt på Roskilde Station, med let adgang til tog og bus.
• Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om workshoppen.
• Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Kan du lide rytmiske bevægelser - og ønsker at få en juicy og levende krop samt glad energi?
Så deltag på denne workshop, hvor du får bevæget hele kroppen.
Jeg glæder mig til at dele "Fascial-træning/Bounce&Slide" med DIG 😊

Til dig der vil vide mere om bindevævet og forskellige former for bindevævs-bevægelser!

Bindevævet har stor betydning for dit velbefindende, såvel fysisk, psykisk og mentalt.
Stramhed og skader i bindevævet er en udbredt (men ofte overset) årsag til bl.a. smerter, ømhed, stivhed og nedsat bevægelighed. Bindevævet er desuden sensitivt overfor stresshormoner, som får bindevævet til at trække sig sammen og blive stift i forbindelse med stress, traumer, angst, chok, sygdom m.a.

Heldigvis, kan vi gøre noget godt ved det 😊
Når vi stimulerer og nærer bindevævet med forskellige bindevævsbevægelser, smidiggøres bindevævet, og giver bl.a. friere bevægelighed, velvære, energi og liv. Der løsnes op for spændinger og ømhed/smerter lindres.

8 forskellige workshops med fokus på bindevævet i april - maj - juni: 10 % ved deltagelse på flere 😉
Jeg vil holde 8 forskellige workshops - med forskellige måder at bevæge og stimulere bindevævet på. Der vil være følgende workshops:
- Fascial-træning/Bounce & Slide
- Fascial Flow® - 3 forskellige workshops
- Fascial Yoga
- Yin Yoga
- Fascia Intro & Mixed Moves: Oplæg om bindevævet og en kombination af både "Fascial-træning/Bounce&Slide" og "Fascial Flow®" - så du mærker oplevelsen af de forskellige bevægelser.
Så kom dyk ind i bindevævet sammen med mig - og mærk virkningen og oplevelsen af, hvad de forskellige måder bidrager med i dig. Jeg glæder mig til at dele det hele med dig 😊

Forskellen på "Fascial-træning/Bounce&Slide" - og "Fascial Flow®":
Jeg underviser i begge dele - og mærker og oplever, at de har hver deres gode kvaliteter, som giver mig noget på forskellige planer - såvel fysisk som psykisk!

"Fascial-træning/Bounce&Slide" : Oplever jeg som en fysisk "træningsform", som er aktiv, dynamisk og rytmisk. Opvarmningen kan bl.a. minde lidt om rytmisk gymnastik - og nogle af de øvrige øvelser kan minde om rytmiske yogastillinger. Navnet "Fascial-træning/Bounce&Slide" er min egen betegnelse.

"Fascial Flow®" : Oplever jeg som en fysisk/psykisk/mental "bevægelsesform", som er stille og rolig - og virker på et dybere og mere personligt plan, ift. nervesystemet, psykisk og mentalt. Fascial Flow® giver mulighed for at arbejde med sig og eksempelvis forskellige former for "tilstande" (fysisk, psykisk, energimæssigt m.a.), som kan være "lagret" i kroppen. Læs gerne mere om Fascial Flow® og bindevævet her på siden under "Jeg tilbyder/Fascial Flow®" 😉

Tidspunkt

(Torsdag) 11:15 - 12:45

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram