This is a repeating event

NYT! Fascial Yoga - Prøv 1/12 og 8/12 kl. 18.30-20.00

01dec18:3020:00NYT! Fascial Yoga - Prøv 1/12 og 8/12 kl. 18.30-20.0018:30 - 20:00 KategoriYoga

Detaljer

Yoga med blide stimulerende (bindevævs-)bevægelser i selve yoga-stillingerne!

Elsker du yoga - og er samtidig nysgerrig på at mærke, hvordan blide bevægelser i selve yoga-stillingerne kan blødgøre bindevævet - så musklerne og kroppen får en anden mulighed (end i de klassiske stræk) for at give efter og åbne op - samt skabe flow, smidighed og sanselig vibrerende liv?

Så prøv Fascial Yoga i december - du kan tilmelde dig 1 eller 2 gange - torsdag 1/12 og 8/12 😊

Og du er selvfølgelig også hjertelig velkommen, selvom du aldrig har prøvet yoga før 😊

Fascial Yoga giver optimal mulighed for at mærke din krop i stillingerne, og du er selv med til at forme, regulere og tilpasse stillingerne undervejs, så det føles godt for netop din krop.
Derfor kan Fascial Yoga også være godt, hvis man har skader eller fysiske udfordringer.

Hvad er Fascial Yoga?
Yoga-verdenen har de sidste år fået øjnene op for bindevævets betydning, og der er opstået forskellige former og retninger for yoga med fokus på bindevævet.

Min tilgang til Fascial Yoga:
Har jeg udviklet ud fra min 16 års erfaring med yoga-undervisning samt 9 års undervisning i Fascial Flow® Bindevævsbevægelser. Så min tilgang til Fascial Yoga tager udgangspunkt i (klassisk) yoga - og hvor jeg så tilføjer stimulerende blide (bindevævs-)bevægelser i stillingerne, frem for at sidde/ligge/stå stille i stillingerne - men Fascial Yoga er ikke Fascial Flow®!
Det er den enkelte deltager, som mærker efter, hvor meget bevægelse som føles godt i de enkelte stillinger - hvad der er brug for - for at kroppen kan åbne op, give efter, og skabe plads og rum til energien og de naturlige impulser, som der kan opstå i stillingerne. Lige såvel som der er mulighed for bevægelse i stillingerne - så er der også mulighed for at stoppe op og blive siddende/stående/liggende stille i stillingen.
Så ud fra min guidning i de enkelte stillinger, kan stillingerne komme vidt forskelligt til udtryk i den enkelte deltager, hvilket kan give en dyb frihed, såvel kropsligt, psykisk og mentalt.

Indhold i en Fascial Yoga Session:

 • Blide opvarmningsøvelser til bl.a. nakke, skuldre m.a.
 • Solhilsen eller andre flows med fokus på bindevævet.
 • Fascial Yoga stillinger som beskrevet.
 • Sommetider åndedrætsøvelser.
 • Afsluttende afspænding.
 • Fascial Yoga er mindful og stille, hvor deltagerne forbliver i eget nærvær og fordyber sig.

Hvad er bindevævet/fascia?
Bindevævet er lidt som et spindelvæv, som forbinder hele din krop - fra inderst til yderst - og fra top til tå. Det ligger bl.a. rundt om alle musklerne, og stor betydning for kroppens styrke og smidighed. Oplever du f.eks. spændinger i kroppen, kan det være bindevævet, som er spændt eller "udtørret", og derfor begrænser kroppens frie bevægelighed. Så det er væsentligt at holde bindevævet "juicy", bevægeligt og levende for at opleve velvære.

Virkningen af Fascial Yoga:
Fascial Yoga har den samme positive effekt som anden yoga.
Samtidig oplever flere, at Fascial Yoga kan virke endnu dybere, såvel kropsligt, mentalt, pykisk, spirituelt - bl.a. fordi der er en større bevægelsesfrihed og man hele tiden anerkender kroppens egne impulser til bevægelse.
På den måde øges ens sanselighed og kropsbevidsthed - og giver samtidig mulighed for at lade nye udforskende, kreative og nydelsesfulde bevægelser opstå i yogastillingerne.
Stimulering af bindevævet virker desuden meget beroligende på nervesystemet.

Et par yogadeltageres udtalelser:

 • "Susanne er en fantastisk dygtig og engageret underviser - og hendes store empati gør, at man altid er i gode hænder, også hvis man ikke helt har styr på en øvelse. Anette
 • "Jeg kan varmt anbefale Susanne og hendes forskellige yogahold. Hun er imødekommende og kompetent, og favner deltagere på alle niveauer." Lone

Information & tilmelding:

 • Torsdage kl. 18.30-20.00: 1/12 + 8/12 (og evt. 15/12 hvis der er stor interesse, så skriv mig, hvis du er interesseret i d. 15/12!).
 • Intro-pris (1,5 time): 115 kr./gang.
 • Tilmelding på mail: info@bodysource.dk – og skriv også dit telefonnummer!
 • Betaling: Afvent mail med bekræftelse på, at der fortsat er plads. Du får derefter mail med betalingsinformationer – og du er så sikret din plads, når du har betalt! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud!
 • Undervisningssted: Studio 51, Himmelev Bygade 51, 4000 Roskilde.
 • Evt. spørgsmål til: Susanne Laugesen tlf. 22 32 55 01.
 • Rammer i forhold til Corona: Vi følger fortsat de retningslinjer, som er med til at begrænse smitten: Spritter/vasker hænder, hoster/nyser i ærmet, melder afbud hvis man har corona m.v.

Uanset om du allerede kender og elsker yoga - eller aldrig har prøvet yoga - så er du hjertelig velkommen til at prøve Fascial Yoga og mærke, hvordan det kan nære dig😊

Tidspunkt

(Torsdag) 18:30 - 20:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram