Gå-meditation i Boserup Skov

10aug11:0012:30Gå-meditation i Boserup Skov11:00 - 12:30 KategoriGå-meditation

Detaljer

* Tilmelding: Senest torsdag kl. 9.30 på SMS tlf. 22325501!
- Der er plads til 8 personer!
- Du er velkommen til at prøve at tilmelde dig efter kl. 9.30. Men det er kl. 9.30, jeg tager stilling til, om der er nok tilmeldinger (mindst 2).

* Vi mødes: Vi mødes på Boserup Skovens 1. Parkeringsplads ved Skovly, Boserupvej 78-88, når du kommer inde fra Roskilde (ligger over for rødt bjælkehus nr. 81). Se kort på siden med Gå-Meditation, under "Hvor foregår det?"

* Evt. afbud: Skal ske senest kl. 8.00! OBS! Man hæfter dog for fuld betaling - men man kan evt. give pladsen til en anden, hvis man selv videresender denne mail til  anden person - og jeg skal vide, hvem som deltager i stedet for!

* Indhold: Turen startes med kort intro  til Gå-meditationen, hvor der er fokus på åndedrættet, kroppen og skridtene. Der vil sommetider indgå små opmærksomheds-øvelser - eks. i forhold til naturen, vores sanser eller andet. Undervejs har vi en kort pause.
Meditation handler bl.a. om at vende opmærksomheden indad, komme i bedre kontakt med sig selv - samt at skabe balance mellem krop, sjæl og sind! Derfor går vi i stilhed, dvs. uden at snakke, dog med min guidning undervejs. Det er dog helt op til dig, hvor vidt du ønsker at snakke i pausen!

* Betaling: Kr. 125 kr. som betales på firmamobilpay nr. 58159 ved ankomst. Hvis ikke du har mobilepay, så betal kontant - kun lige penge!
- OBS! Ved afbud eller udeblivelse, hæfter man for fuld betaling - ved betaling til firmamobilepay nr. 58159!

* Klæd dig efter vejret: Godt fodtøj, evt. regntøj, tag varmt tøj på/med. Selv når det er regnvejr, er det skønt at gå - og kan endda sommetider forstærke det meditative flow - så lad dig ikke afskrække - vær åben for det naturen byder os 🙂

* Medbring: Evt. vand/the og et lille underlag at sidde på. Nogle har erfaring med, at myggespray er en god ting 🙂 Det er bedst for dig ikke at bære noget i hænderne, så dine bevægelser er mere frie!

* Planlagte datoer:
- Torsdag 10/8 kl. 11.00-12.30.
- Nye datoer annonceres løbende – så hold øje her på på www.bodysource.dk - eller tilmeld dig "maillisten til Gå-Meditation", så får du direkte besked på mail, når jeg annoncerer nye ture.

Kom med ud og nyd naturen – samtidig med du tager vare på dig selv ved at stresse af, træne dit åndedræt, din kropsbevidsthed og din hvilen i dig selv.

Jeg glæder mig til at dele denne skønne form for stille samvær, ”væren” og mindfulness med dig.

Tidspunkt

(Torsdag) 11:00 - 12:30

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram