Gå-meditation i Boserup Skov

17jul10:3012:00Gå-meditation i Boserup Skov10:30 - 12:00 KategoriGå-meditation

Detaljer

* Tilmelding: Senest onsdag 17/7 kl. 8.30 på sms 22325501!
- Der er plads til 8 personer!
- Du er velkommen til at prøve at tilmelde dig efter kl. 8.30. Men det er kl. 8.30, jeg tager stilling til, om der er nok tilmeldinger (mindst 2).

* Vi mødes: På Boserup Skovens 3. parkeringsplads, når du kommer indefra Roskilde - dvs. drej ned mod Boserup Skolerne og parkerer på P-pladsen til højre. Se kort på siden med Gå-Meditation, under "Hvor foregår det?"

* Evt. afbud efter tilmelding: Skal ske senest kl. 8.00! OBS! Man hæfter dog for fuld betaling - men man kan evt. give pladsen til en anden, hvis man selv videresender denne mail til  anden person - og jeg skal have besked om, hvem som deltager i stedet for (navn og tlf.nr.)!

* Indhold: Turen startes med kort intro  til Gå-meditationen, hvor der er fokus på åndedrættet, kroppen og skridtene. Der vil sommetider indgå små opmærksomheds-øvelser - eks. i forhold til naturen, vores sanser eller andet. Undervejs har vi en kort pause.
Meditation handler bl.a. om at vende opmærksomheden indad, komme i bedre kontakt med sig selv - samt at skabe balance mellem krop, sjæl og sind! Derfor går vi i stilhed, dvs. uden at snakke, dog med min guidning undervejs. Det er dog helt op til dig, hvor vidt du ønsker at snakke i pausen!

* Betaling: Kr. 125 kr. som betales på firmamobilepay nr. 58159 ved ankomst. Hvis ikke du har mobilepay, så betal kontant - kun lige penge!
- OBS! Ved afbud eller udeblivelse, hæfter man for fuld betaling - ved betaling til firmamobilepay nr. 58159!

* Klæd dig efter vejret: Godt fodtøj, evt. regntøj, tag varmt tøj på/med. Selv når det er regnvejr, er det skønt at gå - og kan endda sommetider forstærke det meditative flow - så lad dig ikke afskrække - vær åben for det naturen byder os 😊

* Medbring: Evt. vand/the og et lille underlag at sidde på. Nogle har erfaring med, at myggespray er en god ting 😉 Det er bedst for dig ikke at bære noget i hænderne, så dine bevægelser er mere frie!

* Nye datoer: Annonceres løbende - så hold øje her på siden eller tilmeld dig maillisten for Gå-Meditation, så du får direkte besked om nye datoer.   

Kom med ud og nyd naturen – samtidig med du tager vare på dig selv ved at stresse af, træne dit åndedræt, din kropsbevidsthed og din hvilen i dig selv.

Jeg glæder mig til at dele denne skønne form for stille samvær, ”væren” og mindfulness med dig.

Tidspunkt

(Onsdag) 10:30 - 12:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram