Intro til Fascial Flow®

28oct18:0020:00Intro til Fascial Flow®18:00 - 20:00 KategoriFascial Flow

Detaljer

Vil du prøve Fascial Flow® - Bindevævsbevægelser?

Så kom til denne Intro-aften i Roskilde/Himmelev torsdag 28/10 kl. 18-20!

Det er med kort varsel, at jeg har fået mulighed for at byde dig velkommen til denne Intro-aften til Fascial Flow® - og jeg har 3 pladser tilbage - så sikre dig en plads efter "først til mølle princippet"!

Fascial Flow® er en blid og levende bevægelsesform, der vitaliserer og smidiggør bindevævet, samt regulerer og stabiliserer kroppen og nervesystemet – på kroppens egne præmisser. Fascial Flow® giver bl.a. friere bevægelighed, styrket integritet – samt øget velvære, sanselighed og liv.

Tidligere deltager udtrykker: "I en hverdag med mange krav og fokus på effektivitet og målbare præstationer kan Fascial Flow® varmt anbefales. Det er som et opbyggende frikvarter med mulighed for at mærke sig selv, finde ro og få fornyet energi."  
Så der er masser af gode grunde til at prøve og/eller starte på et Fascial Flow® Forløb 🙂

Denne aften er samtidig opstarten på et aftenforløb med Fascial Flow® - men du har altså den særlige mulighed for at deltage netop denne aften for at prøve Fascial Flow® - for at finde ud af, om det er noget for dig.

Hvis du vil fortsætte på et forløb eller efterfølgende deltage på "Drop-In" på et af mine forløb - er der mulighed tirsdag og torsdag fra denne uge og til medio december - begge dage kl. 18-20. Se mere under Events!

Indhold på denne Intro-aften 28/10:
Jeg starter med et lille oplæg om, hvad Fascial Flow® og bindevævet er. Efterfølgende vil du få din egen oplevelse af Fascial Flow® - når jeg guider dig igennem forskellige Fascial Flow® bevægelser, hvor vi bruger forskellige redskaber. Du vil komme til at prøve både "strukturelle bevægelser" - samt mere "kreative selvudforskende bevægelser".

Information & tilmelding:
• Pris:
250 kr.
• Tilmelding via mail: Send hurtigst muligt mail til Susanne på info@bodysource.dk (og skriv også dit telefonnummer!). Eller ring til mig på 22 32 55 01. OBS! Jeg underviser noget af torsdag formiddag, så jeg kontakter dig efter kl. 12.30!
• Betaling: Når du har tilmeldt dig, sender Susanne dig mail med betalingsinformationer - og du er så sikret din plads, når du har betalt! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding!
• Undervisningssted: Studio 51, Himmelev Bygade 51, 4000 Roskilde.
• Medbring: Egen yogamåtte, vandflaske/drikkelse.
• Påklædning: Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i - gerne flere lag på lag - også varmt tøj, da bevægelserne foregår i meget roligt tempo.
• Retningslinjer i forhold til Covid19:
- Meld afbud og mød ikke op, hvis du har tegn på Corona!
• Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information.
• Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Læs mere om Fascial Flow® her på siden!

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv og din krop gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig - og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med dig 🙂

Tidspunkt

(Torsdag) 18:00 - 20:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram