Intro-workshop: Fascial Flow® - "Kroppens indre befrielse"

05may17:0019:00Intro-workshop: Fascial Flow® - "Kroppens indre befrielse"17:00 - 19:00 KategoriFascial Flow

Detaljer

Vil du prøve Fascial Flow® - Bindevævsbevægelser - "Kroppens indre befrielse"?

Så kom til Intro-workshop i Roskilde/Himmelev torsdag 5/5 kl. 17.00-19.00!

Fascial Flow® er en blid og levende bevægelsesform, der smidiggør bindevævet og giver friere bevægelighed. Der løsnes op for fysiske og psykisk spændinger - og nervesystemet beroliges. Fascial Flow® kan derfor opleves som "kroppens indre befrielse" for stramhed, spændthed, begrænset bevægelighed, manglende nærvær - for derimod at give plads til - og åbne op for - øget velvære, sanselighed og liv. Bindevævsbevægelserne kan både være blødgørende, styrkende, meditative, dynamiske samt oplevelsesorienteret.

Anette's oplevelse: "I en hverdag med mange krav og fokus på effektivitet og målbare præstationer kan Fascial Flow® varmt anbefales. Det er som et opbyggende frikvarter med mulighed for at mærke sig selv, finde ro og få fornyet energi."

Så der er masser af gode grunde til at prøve Fascial Flow® :-)
Læs evt. flere af deltagernes oplevelser/udtalelser her på siden - under "Referencer"!

I maj og juni afholder jeg flere forskellige "2 timers workshops med forskellige temaer" . Eftersom det kun er på denne Intro-workshop, at jeg holder lille oplæg om Fascial Flow® og bindevævet, vil det være en fordel at have deltaget på denne Intro-workshop, såfremt at du ønsker at deltage på nogle af workshoppene - således at du har hørt lidt om principperne i Fascial Flow®.

Indhold:
På denne Intro-workshop fortæller jeg først lidt om, hvad Fascial Flow® og bindevævet er. Efterfølgende vil du få din egen oplevelse af Fascial Flow® - når jeg guider dig igennem forskellige Fascial Flow® bevægelser, hvor vi bruger forskellige redskaber. Du vil komme til at prøve både "strukturelle bevægelser" - samt mere "selvudforskende bevægelser".
Intro-workshoppen er for dig, som er interesseret i at opleve Fascial Flow® - og/eller overvejer en af mine kommende workshops eller et senere sammenhængende forløb.

Information & tilmelding:
• Intro-pris:
150 kr. (normalpris ca. 270 kr. for 2 timers workshop)
• Tilmelding via mail: Send mail til Susanne på info@bodysource.dk - skriv også dit telefonnummer!
8 pladser efter "først til mølle princippet"!
• Betaling: Afvent mail (fra Susanne) med bekræftelse på, at der fortsat er plads. Susanne sender derefter mail med betalingsinformationer til dig - og du er så sikret din plads, når du har betalt! Betal venligst IKKE før du har modtaget denne bekræftelsesmail fra Susanne! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding!
• Undervisningssted: Studio 51, Himmelev Bygade 51, 4000 Roskilde.
• Medbring: Egen yogamåtte, vandflaske/drikkelse, evt. 1 tæppe.
• Påklædning: Behageligt tøj, som du kan bevæge dig i - gerne flere lag på lag - også varmt tøj, da bevægelserne foregår i meget roligt tempo.
• Rammer i forhold til Corona:
- Der er ingen officielle corona-restriktioner.
- Vi følger de kendte retningslinjer: Spritter/vasker hænder, hoster/nyser i ærmet, melder afbud hvis man har corona eller symptomer på det.

• Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om workshoppen.
• Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Læs mere om Fascial Flow® her på siden!

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv og din krop gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig - og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med DIG 🙂

Tidspunkt

(Torsdag) 17:00 - 19:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram