Intro-workshop: Fascial Flow®

03jan18:0020:00Intro-workshop: Fascial Flow®18:00 - 20:00 KategoriFascial Flow

Detaljer

Vil du prøve Fascial Flow® - Bindevævsbevægelser?

Så kom til Intro-workshop i centrum af Roskilde tirsdag 3. januar 2023 kl. 18-20!

Fascial Flow® er en blid og levende bevægelsesform, der vitaliserer og smidiggør bindevævet, stabiliserer kroppen og beroligere nervesystemet – på kroppens egne præmisser. Fascial Flow® giver bl.a. friere bevægelighed, styrket integritet – samt øget velvære, sanselighed og liv.

Tidligere deltager udtrykker: "Fascial Flow® er en dejlig mulighed for fordybelse i sig selv - mindsker uro og stress - og giver glæde og veltilpashed."

Så der er masser af gode grunde til at prøve og/eller starte på et Fascial Flow® Forløb 🙂

10. januar starter jeg nyt Fascial Flow® Forløb kl. 18-20 om tirsdagen. Eftersom det kun er på denne Intro-workshop 3/1, jeg holder oplæg om Fascial Flow® og bindevævet, vil det være en stor fordel at have deltaget på denne Intro-workshop, såfremt at du ønsker at deltage på et Fascial Flow® Forløb - således at du har hørt om principperne i Fascial Flow® og har prøvet det før.

Indhold:
På denne Intro-workshop fortæller jeg først lidt om, hvad Fascial Flow® og bindevævet er. Efterfølgende vil du få din egen oplevelse af Fascial Flow® - når jeg guider dig igennem forskellige Fascial Flow® bevægelser, hvor vi bl.a. bruger forskellige redskaber. Du vil komme til at prøve både "strukturelle bevægelser" - samt mere "selvudforskende bevægelser".
Intro-workshoppen er for dig, som er interesseret i at opleve Fascial Flow® og/eller overvejer et forløb.

”Susanne er en dygtig underviser. Det mærkes tydeligt, at hun har mange års undervisningserfaring, og er vant til at få en gruppe af forskellige mennesker til at føle sig godt tilpas.” (Annette, tidligere deltager)

Information & tilmelding:
• Intro-pris:
150 kr. (normalpris ca. 270 kr. for 2 timers workshop).
• Tilmelding via mail: Send mail til Susanne på info@bodysource.dk - skriv også dit telefonnummer!
• Betaling: Afvent mail (fra Susanne) med bekræftelse på, at der fortsat er plads og med betalingsinformationer. Du er så sikret din plads, når du har betalt efter "først-til-mølle-princippet"! Betal venligst IKKE før du har modtaget denne bekræftelsesmail fra Susanne! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding!
• OBS! NYT Undervisningssted i centrum af Roskilde: Behandlerfællesskabet, Jernbanegade 6B, 1. sal, 4000 Roskilde. Ligger lige over for Roskilde Station, med let adgang til tog og bus.
• Rammer i forhold til Covid19:
- Vi følger fortsat de retningslinjer, som er med til at begrænse smitten: Spritter/vasker hænder, hoster/nyser i ærmet, melder afbud hvis man har corona.
• Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om workshoppen.
• Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Læs mere om Fascial Flow® og andres oplevelser med Fascial Flow® her på siden!

Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv og din krop gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig - og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med dig 🙂

Tidspunkt

(Tirsdag) 18:00 - 20:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram