Intro-workshop: Fascial Flow® (udsolgt, læs om anden mulighed!)

09feb18:0020:00Intro-workshop: Fascial Flow® (udsolgt, læs om anden mulighed!)18:00 - 20:00 KategoriFascial Flow

Detaljer

Prøv Fascial Flow® - Bindevævsbevægelser!

OBS! Både denne Intro-workshop 9/2 og Intro-workshoppen 21/2 er begge udsolgt! Læs dog videre om anden mulighed!
Det er bare gået hurtigt med tilmeldingerne, siden jeg annoncerede d. 26/1!
Det er virkelig dejligt med den store interesse - og jeg vil så gerne give mulighed for andre, som også er interesseret i en Intro-workshop. Så du kan vælge at blive skrevet på venteliste til d. 9/2 og 21/2 - jeg kan dog ikke love, at der bliver plads, og det kan blive med kort varsel!
Så skriv også gerne til mig, hvis du er interesseret på andet tidspunkt. Så laver jeg ny Intro-workshop, når jeg har deltagere nok 😊

Intro-workshop i centrum af Roskilde torsdag 9/2 kl. 18-20!

Der er fokus på bindevævet og Fascial Flow® i medierne i øjeblikket - og det er ikke uden grund!
For bindevævet har stor betydning for dit velbefindende, såvel fysisk, psykisk og mentalt. Måske du har læst om Fascial Flow® i aviser og blade de sidste par uger. Jeg blev selv interviewet til Roskilde Avis d. 11/1 og en Fascial Flow kollega har medvirket i et temaindlæg i Politikken samt i Ugebladet Søndag gennem 3 uger i deres sundhedssektion.

Fascial Flow® er en blid og levende bevægelsesform, der smidiggør bindevævet, stabiliserer kroppen og beroligere nervesystemet. Fascial Flow® giver bl.a. friere bevægelighed, bedre kropsbevidsthed, øget velvære, sanselighed og liv - og kan lindre smerter og spændinger.

Tidligere deltager udtrykker: "Fascial Flow® er en dejlig mulighed for fordybelse i sig selv - mindsker uro og stress - og giver glæde og veltilpashed."

Så der er masser af gode grunde til at prøve og/eller starte på et Fascial Flow® Forløb 😊

Indhold på Intro-workshoppen:
På workshoppen fortæller jeg først lidt om, hvad Fascial Flow® og bindevævet er. Efterfølgende vil du få din egen oplevelse af Fascial Flow® - når jeg guider dig igennem forskellige Fascial Flow® bevægelser, hvor vi bl.a. bruger forskellige redskaber. Du vil komme til at prøve både "strukturelle bevægelser" - samt mere "selvudforskende bevægelser".
Intro-workshoppen er for dig, som overvejer et forløb og/eller er interesseret i at opleve Fascial Flow®.

7. marts starter jeg næste Fascial Flow® Forløb kl. 18-20 om tirsdagen (7 gange).
For at starte på et forløb, vil det være en stor fordel først at have deltaget på min Intro-workshop, da jeg her indleder med et lille oplæg om Fascial Flow® og bindevævet, så du har hørt lidt om principperne i Fascial Flow® og har prøvet det før.
På mine forløb vil der ofte være både nybegyndere og øvede deltagere sammen.

”Jeg er meget overrasket over, at så små bevægelser kan gøre så meget forskel - og hvor meget der bliver vækket i ens krop." (Erling, tidligere deltager)

Information & tilmelding:
• Intro-pris:
150 kr. (normalpris ca. 270 kr. for 2 timers workshop).
• Tilmelding via mail: Send mail til Susanne på info@bodysource.dk - skriv om du vil deltage torsdag 9/2 eller tirsdag 21/2 - og skriv også dit telefonnummer! OBS! Da jeg har fået flere henvendelser og tilmeldinger til nyhedsmailen i forbindelse med artiklerne i medierne, vil jeg anbefale hurtig tilmelding!
• Betaling: Afvent mail (fra Susanne) med bekræftelse på, at der fortsat er plads og med betalingsinformationer. Du er så sikret din plads, når du har betalt efter "først-til-mølle-princippet"! Betal venligst IKKE før du har modtaget denne bekræftelsesmail fra Susanne! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud!
• Undervisningssted i centrum af Roskilde: Behandlerfællesskabet, Jernbanegade 6B, 1. sal, 4000 Roskilde. Ligger tæt på Roskilde Station, med let adgang til tog og bus.
• Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om workshoppen.
• Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Læs mere om Fascial Flow® og andre deltagers oplevelser med Fascial Flow® her på siden!

Er du nysgerrig på at mærke virkningen af Fascial Flow® - samt udforske dit bindevæv og din krop gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig - og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med dig 😊

Tidspunkt

(Torsdag) 18:00 - 20:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram