Intro-workshop: Fascial Flow® (udsolgt! læs om anden mulighed!)

09may18:0020:00Intro-workshop: Fascial Flow® (udsolgt! læs om anden mulighed!)18:00 - 20:00 KategoriFascial Flow

Detaljer

Prøv Fascial Flow® - Bindevævsbevægelser!

Kom til Intro-workshop i centrum af Roskilde tirsdag 9. maj kl. 18.00-20.00!

OBS! Både denne Intro-workshop 9/5 er udsolgt! Læs dog videre om anden mulighed!
Det er gået hurtigt med tilmeldingerne!
Det er virkelig dejligt med den store interesse - og jeg vil så gerne give mulighed for andre, som også er interesseret i en Intro-workshop. Så du kan vælge at blive skrevet på venteliste til d. 9/5 - jeg kan dog ikke love, at der bliver plads, og det kan blive med kort varsel!
Så skriv også gerne til mig, hvis du er interesseret på andet tidspunkt. Så laver jeg ny Intro-workshop, når jeg har deltagere nok 😊

Der bliver mere og mere opmærksomhed på bindevævets betydning
– og hvordan vi kan nære såvel bindevæv, som krop og sjæl og det er der god grund til!
For bindevævet har stor betydning for dit velbefindende, såvel fysisk, psykisk og mentalt.
Stramhed og skader i bindevævet er en udbredt (men ofte overset) årsag til bl.a. smerter, ømhed, stivhed og nedsat bevægelighed.
Bindevævet er desuden sensitivt overfor stresshormoner, som får bindevævet til at trække sig sammen og blive stift i forbindelse med stress, traumer, angst, chok, sygdom m.a.

Heldigvis, kan vi gøre noget godt ved det 😊
Når vi stimulerer og nærer bindevævet med Fascial Flow® Bindevævsbevægelser, som er en blid og levende bevægelsesform, smidiggøres bindevævet og giver bl.a. friere bevægelighed, øget kontakt, velvære, sanselighed og liv. Der løsnes op for fysiske og psykiske spændinger – og nervesystemet beroliges.

Så der er masser af gode grunde til at prøve Fascial Flow® 😊

Bemærk ift. tilmelding! Mine sidste 2 Intro-workshops i februar var fuldt booket, så jeg vil anbefale hurtig tilmelding til både Intro-workshoppen samt efterfølgende Forløb/Tilmeldt Drop-In, hvis du er interesseret!

Anette’s oplevelse: "Jeg kan godt lide de rolige blide bevægelser af kroppen. Det giver fred, ro og nærvær i hovedet og en fantastisk afslappet følelse i hele kroppen."

Indhold på Intro-workshoppen:
På workshoppen fortæller jeg først lidt om, hvad Fascial Flow® og bindevævet er. Efterfølgende vil du få din egen oplevelse af Fascial Flow® - når jeg guider dig igennem forskellige Fascial Flow® bevægelser, hvor vi bl.a. bruger forskellige redskaber. Du vil komme til at prøve både "strukturelle bevægelser" - samt mere "selvudforskende bevægelser".
Intro-workshoppen er for dig, som overvejer et forløb/workshop/Drop-In - og/eller er interesseret i at opleve Fascial Flow®.

Information & tilmelding til Intro-workshoppen 9/5:
• Intro-pris:
150 kr. (normalpris ca. 275 kr. for 2 timers workshop).
• Tilmelding via mail: Send mail til Susanne på info@bodysource.dk - og skriv også dit telefonnummer!
OBS! Da mine 2 Intro-workshops i februar var fuldt udsolgt, vil jeg anbefale hurtig tilmelding!
• Betaling: Afvent mail med bekræftelse på, at der fortsat er plads og med betalingsinformationer. Du er så sikret din plads, når du har betalt efter "først-til-mølle-princippet"! Betal venligst IKKE før du har modtaget denne bekræftelsesmail fra Susanne! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud!
• Undervisningssted i centrum af Roskilde: Behandlerfællesskabet, Jernbanegade 6B, 1. sal, 4000 Roskilde. Ligger tæt på Roskilde Station, med let adgang til tog og bus.
• Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om workshoppen.
• Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Starter også snart!
”Sanseligt og bevægeligt forår/sommer - med Fascial Flow® Bindevævsbevægelser”:
Tilmeld dig Forløb eller ”Tilmeldt-Drop-In”!
I maj og juni får du mulighed for at bevæge dig sanseligt og nærværende ind i foråret/sommeren og fordybe dig med Fascial Flow®!
Du kan enten tilmelde dig Forløbet på 6 gange og få den gode virkning af bindevævsbevægelserne over flere gange.
Eller du kan deltage som ”Tilmeldt Drop-In-deltager”, hvor du tilmelder dig det antal gange, som passer dig.
6 tirsdage kl. 18-20: 16/5 + 23/5 + 30/5 + 6/6 + 13/6 + 20/6.
OBS! Hvis du er interesseret i at deltage – anbefaler jeg først at deltage på Intro-Workshop!Da jeg her starter med et lille oplæg om Fascial Flow® og bindevævet, så du har hørt lidt om principperne i Fascial Flow® og har prøvet det før. På mine forløb vil der ofte være både nybegyndere og øvede deltagere sammen.
Annonceres de kommende dage – så hold øje her på www.bodysource.dk 😊

Læs mere om Fascial Flow® og andre deltagers oplevelser med Fascial Flow® her på siden!

Er du nysgerrig på at mærke virkningen af Fascial Flow® - samt udforske dit bindevæv og din krop gennem blide bevægelser?

Så er Fascial Flow® noget for dig - og jeg vil glæde mig til at dele Fascial Flow® med dig 😊

Tidspunkt

(Tirsdag) 18:00 - 20:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram