NYT! Fascia Intro & Mixed Fascial-Moves

11jun17:3020:00NYT! Fascia Intro & Mixed Fascial-Moves17:30 - 20:00 KategoriFascial Flow,Fascial-træning,Yoga

Detaljer

NYT! Denne workshop er en UNIK MULIGHED for at at opleve og mærke en kombination af både "Fascial Flow®" og "Fascial-træning/Bounce&Slide"!
Altså 2 af de forskellige former for bindevævsbevægelser, som jeg underviser i - og som jeg oplever har hver deres gode kvaliteter, og som giver noget på forskellige planer - såvel fysisk som psykisk!
Det vil jeg rigtig gerne dele med dig 😊

Indhold

 • Som indledning fortæller jeg lidt om, hvad bindevævet er - hvorfor det er vigtigt at stimulere og bevæge det - og hvad forskellen er på de 2 bevægelsesformer.
 • Vi varmer kroppen op med dynamiske og rytmiske "Fascial-træning/Bounce&Slide" bevægelser, som øger temperaturstigningen og væskeflowet, og bringer pulsen lidt op. Navnet er min egen betegnelse for bindevævsbevægelser og stræk, som har inspiration fra forskellige bevægelsesretninger som eks. Yoga, Fysio Flow, rytmisk gymnastik m.a.
 • Undervejs vil der være en kombination af forskellige former for "Fascial Flow® bindevævsbevægelser" - og nogle mere rolige og bløde "Fascial-træning/Bounce&Slide" bevægelser og stræk, som tager udgangspunkt i kroppens bindevævskæder.
 • Der vil være både funktionelle/strukturelle"Fascial Flow® bindevævsbevægelserne" - samt selvudforskende, intuitive og fordybende bindevævsbevægelser med rum til kroppens egne impulser til bevægelse.
 • Læs gerne mere om Fascial Flow® og bindevævet her på www.bodysource.dk - under "Jeg tilbyder/Fascial Flow®".

Andres oplevelser med de 2 bevægelsesformer:

 • Annette´s oplevelse: "Fascial-træning/Bounce&Slide er behagelig og giver mig liv og glæde, når jeg får bevæget alle dele af kroppen på en anderledes måde, hvor pulsen også kommer lidt op."
 • Kathy's oplevelse: "Fascial Flow®-øvelserne har været med til at reducere noget smerte og øge bevægelsesområdet i min nakke og skulder. Små, blide bevægelser, der blev udført i kort tid, gjorde en stor forskel i kvaliteten af ​​bevægelsen bagefter."
 • Birgit og Hans´s oplevelse: "Bouncende øvelser er dejlig træning. Det er bløde bevægelser, som føles gode for kroppen. Det er også lidt udfordrende og man kan godt få pulsen op. En fin træningsform."
 • Birgitte's oplevelse: "Fascial Flow er en dejlig mulighed for fordybelse i sig selv - mindsker uro og stress - og giver glæde og veltilpashed."

Information & tilmelding:

 • Tirsdag d. 11. juni kl. 17.30-20.00.
 • Pris: 320 kr. Bemærk! Du får 10 %, hvis du tilmelder dig/betaler for flere af forårets kommende 8 workshops 😉
 • Tilmelding på mail senest mandag 10/6 kl. 12.00: info@bodysource.dk – og skriv også dit telefonnummer! Husk at skrive, hvis du tilmelder dig flere workshops, og dermed skal have 10 %.
 • Betaling: Afvent mail med betalingsinformationer - samt bekræftelse på, at der fortsat er plads. Du er så sikret din plads, når du har betalt efter "først-til-mølle-princippet"! Betal venligst IKKE før du har modtaget denne bekræftelsesmail! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud!
 • Undervisningssted i centrum af Roskilde: Behandlerfællesskabet, Jernbanegade 6B, 1. sal, 4000 Roskilde. Ligger tæt på Roskilde Station, med let adgang til tog og bus.
 • Yderligere information: Når du har betalt, modtager du kvittering samt yderligere information.
 • Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Er du nysgerrig på at stimulere, bevæge og opleve dit bindevæv og din krop gennem - både dynamiske, bouncende, styrkende - såvel som blide, fordybende, intuitive, og oplevelsesorienteret bevægelser?
Så er denne workshop noget for dig!
 
Og jeg glæder mig til at dele netop denne kombination af bindevævsbevægelser med DIG 😊

Til dig der vil vide mere om bindevævet og forskellige former for bindevævs-bevægelser!

Bindevævet har stor betydning for dit velbefindende, såvel fysisk, psykisk og mentalt.
Stramhed og skader i bindevævet er en udbredt (men ofte overset) årsag til bl.a. smerter, ømhed, stivhed og nedsat bevægelighed. Bindevævet er desuden sensitivt overfor stresshormoner, som får bindevævet til at trække sig sammen og blive stift i forbindelse med stress, traumer, angst, chok, sygdom m.a.

Heldigvis, kan vi gøre noget godt ved det 😊
Når vi stimulerer og nærer bindevævet med forskellige bindevævsbevægelser, smidiggøres bindevævet, og giver bl.a. friere bevægelighed, velvære, energi og liv. Der løsnes op for spændinger og ømhed/smerter lindres.

8 forskellige workshops med fokus på bindevævet i april - maj - juni: 10 % ved deltagelse på flere 😉
Jeg vil holde 8 forskellige workshops - med forskellige måder at bevæge og stimulere bindevævet på. Der vil være følgende workshops:
- Fascial-træning/Bounce & Slide
- Fascial Flow® - 3 forskellige workshops
- Fascial Yoga
- Yin Yoga
- Fascia Intro & Mixed Moves: Oplæg om bindevævet og en kombination af både "Fascial-træning/Bounce&Slide" og "Fascial Flow®" - så du mærker oplevelsen af de forskellige bevægelser.

Så kom dyk ind i bindevævet sammen med mig - og mærk virkningen og oplevelsen af, hvad de forskellige måder bidrager med i dig. Jeg glæder mig til at dele det hele med dig 😊

Tidspunkt

(Tirsdag) 17:30 - 20:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram