Er du nysgerrig på at udforske dit bindevæv og din krop gennem blide bevægelser – samt få inspiration til bevægelser, som du kan bruge i hverdagen?

Så er Fascial Flow® noget for dig! Og du har lige nu mulighed for at tilmelde dig 4 forskellige MINI-WORKSHOPS MED HVERT SIT TEMA.
Du kan tilmelde dig en eller flere af workshoppene.
Så tjek også de andre datoer og workshops, for at se om det også er noget for dig!

Temaet på workshoppen d. 25/6 er Ryg, bækken, psoas, bryst”, hvor vi har fokus på bindevævsbevægelser for netop de kropsområder. Når vi arbejder koncentreret med disse områder, kan du f.eks. få en oplevelse af en tydeligere fornemmelse af dit kropsstykke samt en forbedret centrering og dermed en anden form for kropslig støtte, end du er vant til.

Psoas er ”Sjælens spejl” og handler bl.a. om tilknytning – til sig selv – og til andre – og er en vigtig centreringsmuskel. Psoas (mørbraden) forbinder over- og underkrop og giver på den måde bevægelsesfrihed. Psoas er desuden en ”reaktionsmuskel” og påvirkes i forbindelse med stress, chok, traumer.

Desuden vil der indgå et par andre bevægelser for hele kroppen.

Fascial Flow® er en nænsom bevægelsesform, der vitaliserer og smidiggør bindevævet/fascia - samt regulerer nervesystemet - på kroppens egne præmisser. Gennem en kombination af præcise instruerede funktionelle bevægelser samt mere selvudforskende bevægelser kontaktes kroppens ressourcer. Se mere om Fascial Flow® her på www.bodysource.dk!

Bindevævet er forskellige strukturer af væv, som findes i hele kroppen. Lidt som et spindelvæv, som forbinder hele din krop - fra inderst til yderst - og fra top til tå. Oplever du f.eks. spændinger i kroppen, kan det lige såvel være bindevævet, som er spændt eller "udtørret". På den første workshop d. 21/5 vil jeg starte med et kort oplæg om bindevævet.

Information & tilmelding

•  Pris: 265 kr. for hver workshop. Eller 960 kr. for alle 4 workshops (du sparer 100 kr.)

•  Tilmelding og betaling senest torsdag 24/6 kl. 10.00.

•  Tilmelding via mail: Til Susanne på info@bodysource.dk (skriv venligst også dit tlf.nr.). OBS! Du er først sikret din plads, når du har betalt! Hvis du ønsker at snakke med mig inden tilmelding, er du velkommen til at ringe til mig først.

•  Betaling: Afvent mail (fra Susanne) med bekræftelse på, at der fortsat er plads. Susanne sender derefter mail med betalingsinformationer til dig - og du er så sikret din plads, når du har betalt!
- OBS! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding! (med mindre jeg har andre på venteliste - i så fald fratrækkes administrationsgebyr på kr. 75).

•  Antal pladser: 8 pladser efter "først til mølle princippet"!

Corona-restriktioner: Pt. krav om Coronapas, dvs. negativ test inden for 72 timer eller færdigvaccineret. Der er god plads, med krævet afstand, dvs. mindst 4 m2/person. Der bæres mundbind/skærm ved ankomst, afgang og når man bevæger sig rundt - men ikke på egen måtte.

•  Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om workshoppen.

•  Undervisningssted: Studio 51, Himmelev Bygade 51, 4000 Roskilde.

•  Evt. spørgsmål: Susanne Laugesen tlf. 22 32 55 01.

Det vil glæde mig at dele Fascial Flow® med dig - og give dig mulighed for at lære en masse bindevævsbevægelser, som du også selv kan bruge i din hverdag.

apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X