YIN YOGA Workshop: Ro og fordybelse

31may15:0018:00YIN YOGA Workshop: Ro og fordybelse15:00 - 18:00 KategoriYoga

Detaljer

Har du lyst til – brug for…..
Ro – Fordybelse – Langsommelighed – At give slip – At være i Nuet – Slippe præstationen – Afspænding?

Så land efter ugen og start weekenden med fordybende YIN YOGA 😊  
I Yin Yoga sidder/ligger man nemlig i stillingerne mellem 3-5 min. – med fokus på fordybelse, at give efter og "bare være". På den måde strækkes og afspændes bindevævet – og både bindevævet og meridianerne (energibanerne) i kroppen stimuleres – så du bl.a. vil opleve mere smidighed, lethed, ro, velvære – samt mere energi fysisk som psykisk, da meridianerne får energien til at strømme friere.
Bindevævet kan af forskellige årsager miste elasticitet, hvis det bliver tørt, stift og klistre sammen – og så vil man opleve stramhed i kroppen. Denne stramhed får mulighed for at give efter stille og roligt i de lange Yin Yoga stræk.

Du kommer helt ned i gear – mentalt, fysisk, psykisk!
Yin Yoga er en god modvægt til en travl hverdag og anden fysisk træning, hvor man hele tiden er aktiv og "er på"!
Kroppen har brug for balance mellem aktivitet og hvile – for at regenerere og lade op.
Så Yin Yoga er balsam for sjæl og krop 😊

For netop at give krop og sind optimal mulighed for at give helt efter, bruges der forskellige redskaber til at understøtte kroppen i stillingen, da man bruger minimal (eller ingen) muskelkraft i stillingen. Derfor bruges eks. store bløde pøller, klodser, tæpper, yogabælter som støtte.
Der god mulighed for at tilpasse stillingerne, hvis man har fysiske udfordringer.

Indhold på workshoppen:
Workshoppen indledes med lidt information om bindevævet og principperne i Yin Yoga.
Derefter er der forskellige Yin Yoga stillinger, en meditation og afslutning med afspænding.
Undervejs er der en minipause.

Tilmelding og Info:

  • Dato: Fredag d. 31. maj kl. 15.00-18.00.
  • Pris: 425 kr. Bemærk! Du får 10 %, hvis du tilmelder dig/betaler for flere af forårets kommende 8 workshops 😉
  • Tilmelding via mail, senest torsdag 30/5 kl. 12.00: Send mail til Susanne på info@bodysource.dk – og skriv også dit telefonnummer! Husk også at skrive, hvis du tilmelder dig flere workshops, og dermed skal have 10 %.
  • Betaling: Afvent mail (fra Susanne) med bekræftelse på, at der fortsat er plads. Susanne sender derefter mail med betalingsinformationer til dig – og du er så sikret din plads, når du har betalt efter "først-til-mølle"! Betal venligst IKKE før du har modtaget denne bekræftelsesmail! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud!
  • Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, sender Susanne dig mail med yderligere information om påklædning, hvad du skal medbringe m.v.
  • Undervisning i centrum af Roskilde: Behandlerfællesskabet, Jernbanegade 6B, 1. sal, 4000 Roskilde. Ligger tæt på Roskilde Station, med let adgang til tog og bus.
  • Evt. spørgsmål til: Susanne Laugesen tlf. 22 32 55 01.

Det vil glæde mig at dele Yin Yoga med DIG 😊

Til dig der vil vide mere om bindevævet - samt andre former for bindevævs-bevægelser!

Bindevævet har stor betydning for dit velbefindende, såvel fysisk, psykisk og mentalt.
Bindevævet er lidt som et spindelvæv, som forbinder hele din krop - fra inderst til yderst - og fra top til tå. Stramhed og skader i bindevævet er en udbredt (men ofte overset) årsag til bl.a. smerter, ømhed, stivhed og nedsat bevægelighed. Bindevævet er desuden sensitivt overfor stresshormoner, som får bindevævet til at trække sig sammen og blive stift i forbindelse med stress, traumer, angst, chok, sygdom m.a.

Heldigvis, kan vi gøre noget godt ved det 😊
Når vi stimulerer og nærer bindevævet med forskellige bindevævsbevægelser, smidiggøres bindevævet, og giver bl.a. friere bevægelighed, velvære, energi og liv. Der løsnes op for spændinger og ømhed/smerter lindres.

8 forskellige workshops med fokus på bindevævet i april - maj - juni: 10 % ved deltagelse på flere 😉
Jeg holder 8 forskellige workshops - med forskellige måder at bevæge og stimulere bindevævet på.
Der vil være følgende workshops:
- Fascial-træning/Bounce & Slide
- Fascial Flow® - 3 forskellige workshops
- Fascial Yoga
- Yin Yoga
- Fascia Intro & Mixed Moves: Oplæg om bindevævet og en kombination af både "Fascial-træning/Bounce&Slide" og "Fascial Flow®" - så du mærker oplevelsen af de forskellige bevægelser.

Bemærk: De 10 % gives, når du tilmelder dig og betaler for flere workshops på en gang! Hvis du kun tilmelder dig/betaler for én workshop fra start, betaler du normalpris for den - og hvis du så efterfølgende tilmelder dig flere workshops, vil du få 10 % på de efterfølgende workshops!

Så kom dyk ind i bindevævet sammen med mig - og mærk virkningen og oplevelsen af, hvad de forskellige måder bidrager med i dig. Jeg glæder mig til at dele det hele med dig 😊

Tidspunkt

(Fredag) 15:00 - 18:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram