Yoga-Workshop: Fascial Yoga kl. 10.00-12.00

10may10:0012:00Yoga-Workshop: Fascial Yoga kl. 10.00-12.0010:00 - 12:00 KategoriYoga

Detaljer

Yoga med blide stimulerende (bindevævs-)bevægelser i selve yoga-stillingerne!

Elsker du yoga - og er samtidig nysgerrig på at mærke, hvordan blide bevægelser i selve yoga-stillingerne kan blødgøre bindevævet - så musklerne og kroppen får en anden mulighed (end i de klassiske stræk) for at give efter og åbne op - samt skabe flow, smidighed og sanselig vibrerende liv?

Så start dagen med blid Fascial Yoga - måske du endda har en ekstra fridag på denne dag efter Kr. Himmelfartsdag - og så kan du nyde resten af dagen med en fornemmelse af flow i krop og sjæl 😊

Fascial Yoga giver optimal mulighed for at mærke din krop i stillingerne, og du er selv med til at forme, regulere og tilpasse stillingerne undervejs, så det føles godt for netop din krop.
Derfor kan Fascial Yoga også være godt, hvis man har skader eller fysiske udfordringer.

Min tilgang til Fascial Yoga:
Har jeg udviklet ud fra min 17 års erfaring med yoga-undervisning samt 10 års undervisning i Fascial Flow® Bindevævsbevægelser. Så min tilgang til Fascial Yoga tager udgangspunkt i (klassisk) yoga - og hvor jeg så tilføjer stimulerende blide (bindevævs-)bevægelser i stillingerne, frem for at sidde/ligge/stå stille i stillingerne.

Det er den enkelte deltager, som mærker efter, hvor meget bevægelse, som føles godt i de enkelte stillinger - for at kroppen kan åbne op, give efter, og skabe plads og rum til energien og de naturlige impulser, som der kan opstå i stillingerne. Lige såvel som der er mulighed for bevægelse i stillingerne - så er der naturligvis også mulighed for at stoppe op og blive siddende/stående/liggende stille i stillingen.

Indhold i denne Fascial Yoga Workshop:

 • Blide opvarmningsøvelser.
 • Solhilsen eller andre flows med fokus på bindevævet.
 • Fascial Yoga stillinger som beskrevet.
 • Afsluttende afspænding.
 • Fascial Yoga er mindful og stille, hvor deltagerne forbliver i eget nærvær og fordyber sig.

Et par yogadeltageres udtalelser:

 • "Susanne er en fantastisk dygtig og engageret underviser - og hendes store empati gør, at man altid er i gode hænder, også hvis man ikke helt har styr på en øvelse. Anette
 • "Jeg kan varmt anbefale Susanne og hendes forskellige yogahold. Hun er imødekommende og kompetent, og favner deltagere på alle niveauer." Lone

Information & tilmelding:

 • Fredag d. 10. maj kl. 10.00-12.00.
 • Pris: 250 kr. Bemærk! Du får 10 %, hvis du tilmelder dig/betaler for flere af forårets kommende 8 workshops 😉
 • Tilmelding på mail senest onsdag 8/5 kl. 12.00: info@bodysource.dk – og skriv også dit telefonnummer! Husk også at skrive, hvis du tilmelder dig flere workshops, og dermed skal have 10 %.
 • Betaling: Afvent mail med betalingsinformationer - samt bekræftelse på, at der fortsat er plads. Du er så sikret din plads, når du har betalt efter "først-til-mølle-princippet"! Betal venligst IKKE før du har modtaget denne bekræftelsesmail! Pengene refunderes ikke ved evt. afmelding/afbud!
 • Undervisningssted i centrum af Roskilde: Behandlerfællesskabet, Jernbanegade 6B, 1. sal, 4000 Roskilde. Ligger tæt på Roskilde Station, med let adgang til tog og bus.
 • Yderligere information: Når du er tilmeldt og har betalt, modtager du kvittering samt yderligere information om eks. hvad du skal medbringe, indgangen til undervisningsstedet m.v.
 • Evt. spørgsmål til: Susanne tlf. 22 32 55 01.

Uanset om du allerede kender og elsker yoga - eller aldrig har prøvet yoga - så er du hjertelig velkommen til at prøve Fascial Yoga og mærke, hvordan det kan nære dig. Jeg glæder mig til at møde DIG 😊

Til dig der vil vide mere om Fascial Yoga, bindevævet - samt andre former for bindevævs-bevægelser!

Virkningen af Fascial Yoga:
Fascial Yoga har den samme positive effekt som anden yoga.
Samtidig oplever flere, at Fascial Yoga kan virke endnu dybere, såvel kropsligt, mentalt, pykisk, spirituelt - bl.a. fordi der er en større bevægelsesfrihed og man hele tiden anerkender kroppens egne impulser til bevægelse.
På den måde øges ens sanselighed og kropsbevidsthed - og giver samtidig mulighed for at lade nye udforskende, kreative og nydelsesfulde bevægelser opstå i yogastillingerne.
Stimulering af bindevævet virker desuden meget beroligende på nervesystemet, og dermed stress-regulerende.

Bemærk! "Fascial Yoga" er ikke "Fascial Flow®"!
De 2 forskellige bevægelsesretninger er på hver sin måde nærende for bindevævet, krop, sjæl og nervesystemt. Hvis du er nysgerrig på bindevævet - og er mere til Yoga end Fascial Flow®" - så kan "Fascial Yoga" være interessant for dig 😊

Bindevævet har stor betydning for dit velbefindende, såvel fysisk, psykisk og mentalt.
Bindevævet er lidt som et spindelvæv, som forbinder hele din krop - fra inderst til yderst - og fra top til tå. Stramhed og skader i bindevævet er en udbredt (men ofte overset) årsag til bl.a. smerter, ømhed, stivhed og nedsat bevægelighed. Bindevævet er desuden sensitivt overfor stresshormoner, som får bindevævet til at trække sig sammen og blive stift i forbindelse med stress, traumer, angst, chok, sygdom m.a.

Heldigvis, kan vi gøre noget godt ved det 😊
Når vi stimulerer og nærer bindevævet med forskellige bindevævsbevægelser, smidiggøres bindevævet, og giver bl.a. friere bevægelighed, velvære, energi og liv. Der løsnes op for spændinger og ømhed/smerter lindres.

8 forskellige workshops med fokus på bindevævet i april - maj - juni: 10 % ved deltagelse på flere 😉
Jeg holder 8 forskellige workshops - med forskellige måder at bevæge og stimulere bindevævet på.
Der vil være følgende workshops:
- Fascial-træning/Bounce & Slide
- Fascial Flow® - 3 forskellige workshops
- Fascial Yoga
- Yin Yoga
- Fascia Intro & Mixed Moves: Oplæg om bindevævet og en kombination af både "Fascial-træning/Bounce&Slide" og "Fascial Flow®" - så du mærker oplevelsen af de forskellige bevægelser.

Bemærk: De 10 % gives, når du tilmelder dig og betaler for flere workshops på en gang! Hvis du kun tilmelder dig/betaler for én workshop fra start, betaler du normalpris for den - og hvis du så efterfølgende tilmelder dig flere workshops, vil du få 10 % på de efterfølgende workshops!

Så kom dyk ind i bindevævet sammen med mig - og mærk virkningen og oplevelsen af, hvad de forskellige måder bidrager med i dig. Jeg glæder mig til at dele det hele med dig 😊

Tidspunkt

(Fredag) 10:00 - 12:00

Der er lukket for kommentarer.


apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram