Referencer

Kategorier
  • Vis alle
  • Fascial Flow®
  • Yoga
  • Gå-Meditation
  • Samarbejdspartnere/virksomheder
  • Klienter
Yogaen har løsnet op i ”kontorkroppen” efter en dag på arbejde. Jeg har fået en pause i hverdagen og føler mig altid godt tilpas både fysisk og mentalt efter yoga. God og grundig instruktion, altid mulighed for at få hjælp. Susanne er rolig, behagelig og positiv.
Pernille J. Larsen (firmayoga)
Fysisk har jeg fået det bedre af yogaen - og når fysikken bliver bedre, følger det mentale og psyke med. Instruktionen er god og forståelig. Susanne er god som underviser, da der også er humor og et smil med.
Mogens (firmayoga)
Fascial Flow® har givet mig en helt ny måde at bruge, og skabe mere bevidsthed om, min krop. Jeg tror på, at øvelserne er gode til at skabe mere ro i min krop.
Winnie
Susanne er en meget opmærksom underviser, med stort fokus på vores individuelle behov. Susanne er meget rolig, venlig og nærværende i sin undervisning. Hun har en meget bred vifte af uddannelser bag sig og udbyder mange muligheder for træning/læring.
Winnie

Da jeg startede hos Susanne, havde jeg ikke hørt om facial flow før, men jeg tænkte straks, at det måtte kunne hjælpe mig i min situation med stress og en svær belastningsreaktion. Det har virkelig hjulpet mig, efter hver gang er min summende/sejlende hjerne forsvundet, jeg er blevet langt mere bevidst om dosering af, hvad jeg kan klare. Igennem 3-4 mdr er min tilstand blevet meget bedre, kan kun anbefale at prøve det af. Samtidig er Susanne fantastisk til at have øje for hver enkelt deltagers niveau.

Marianne
Efter deltagelse på et Fascial Flow® Forløb hos Susanne, mærker jeg mere blødhed og flow i kroppen. Og kan samtidig mærke, at jeg har fået mere smidighed/fleksibilitet, så det har også haft en positiv virkning, når jeg laver yoga.
Eva
Fascial Flow® hos dig er med til at fastholde værdien i at bevæge mig langsomt, intuitivt og indefra. En kvalitet, som kan være udfordret i det daglige med arbejde og alle mulige gøremål.
Bettina Gram
Jeg mærker bedre balance og velvære, samt mere ro. Susanne er alletiders som underviser.
Marianne L. J.
Jeg mærker en tydelig forbedring af både min mentale tilstand og min smidighed. Du er altid meget opmærksom på, når nogen har udfordringer med diverse skavanker. Og du har en dejlig rolig tilgang til undervisningen. Jeg er meget tilfreds og super glad for din undervisning.
Britt L.
Jeg har fået en mere fleksibel og smidig krop. Det er nogle gode øvelser, der virkelig strækker kroppen ud. Jeg har det altid godt, når jeg er færdig med yoga.
Peter Max Rasmussen
Jeg har lært, at jeg kan få det godt i min krop med ganske få virkemidler. At, få nærværende øvelser, gør en kæmpe forskel. Jeg er helt afslappet og har det dejligt i kroppen efter to timers Fascial Flow®, og dagen efter er jeg slet ikke så stiv i kroppen som ellers.
E. Madsen
Alle har glæde af Fascial Flow®, også hvis ikke man kan dyrke andet idræt af forskellige grunde. Jeg går derfra med fornyet og glad energi. Fascial Flow® er ingen kraftanstrengelse og præstation. Det foregår i et flow, hvor jeg selv bestemmer, hvor meget/lidt jeg formår den dag.
Anonym

Jeg har nydt roen og det kropslige nærvær Fascial Flow har givet mig. Jeg er blevet klar over, at jeg bliver mentalt boostet af det. Susanne er god til at instruere verbalt, og til at vise øvelserne fysik. Hun evner at rumme gruppen på behagelig vis, og stemmeføringen er ligeledes behagelig.

 

Anne Marie
Jeg er meget overrasket over, at så små bevægelser kan gøre så meget forskel - og hvor meget der bliver vækket i ens krop. Dejligt du altid er forberedt og i godt humør, det smitter.
Erling Nielsen

For mig har Fascial Flow også betydet at tage imod, at lade mig forføre af Fascial Flow bevægelserne og få et frikvarter, hvor jeg ikke selv skulle være på, men bare være og lade mig opfylde af mig selv.

Anonym
Fascial Flow er en dejlig mulighed for fordybelse i sig selv - mindsker uro og stress - og giver glæde og veltilpashed. Susanne er dygtig til at formidle øvelser, og at have modet til at give tid og plads til deltagernes oplevelser.
Birgitte
Fascial Flow er en genial måde at få en indre vibrerende smidighed. Tiden flyver og kroppen bliver glad af det.
Sanne Mikaela Bazlamit
Livsglædecentret
Dette kursus var mit første møde med Fascial Flow®. Et kursus som gik positivt ud over mine grænser. At jeg har lyst til endnu et forløb, kan jeg kun takke Susanne for. Hun har et meget imødekommende og venligt sind, er god til at forklare - på flere måder hvis nødvendigt - lytter til kursisternes ønsker, og er altid parat til tilrette øvelserne hvis muligt. At hun altid kom yderst forberedt, gav en ro og man vidste at timerne ville forløbe glat.
Jeanette Bock
Fascial Flow® har givet mig en helt uundværlig kontakt til og viden om krop og sind i evig opdagelse ved engageret og solidt funderet underviser. Et anker i livet. Det særlige ved Fascial Flow® er det uanstrengte - samt rummet og friheden til at være, mærke, bevæge sig, være stille.
Dagmar
Susanne er en super dygtig underviser. Det mærkes tydeligt, at hun har mange års undervisningserfaring, og er vant til at få en gruppe af forskellige mennesker til at føle sig godt tilpas. Det var også dejligt at mærke, at hun har mange strenge at spille på, fra sine forskellige uddannelser, som på helt naturlig vis flettes ind i undervisningen. Jeg oplevede, at jeg fik så meget mere med mig i workshoppen, og at det hele gik op i en højere enhed. På den måde, var det også helt trygt at dele oplevelser undervejs, og at stille de spørgsmål der måtte være.
Annette Rosenved Petersen
I en hverdag med mange krav og fokus på effektivitet og målbare præstationer kan Fascial Flow® varmt anbefales. Det er som  et opbyggende frikvarter med mulighed for at mærke sig selv, finde ro og få fornyet energi. Bevægelserne er blide, rolige og til tider både overraskende og sjove med inddragelse af forskellige redskaber. Undervisningen er på een gang både meget styret og samtidig taler den til ens fantasi og forestillingsevne.
Anette
Det var en dejlig tur, og gav lidt at tænke over. Det at finde lidt ind i sig selv, roen og samhørigheden med de andre og skoven. Håber at kunne bruge det fremadrettet i dagligdagen, og på nye gåture.
May-Britt
Jeg kan på det varmeste anbefale Susannes gå-meditationer i Boserup Skov. Vi går i stilhed og Susanne guider os med sin rolige, behagelige stemme ad forskellige ruter, hun har planlagt i skoven. Det tillader os at være stille med os selv og blive opmærksom på, hvad der sker i kroppen lige her og nu og hvilke tanker, der er på spil. Vi åbner op for alle vore sanser og nyder skovens farver, lyde og dufte, samtidig med at vi mærker den energi, der opstår, når vi går i en lille gruppe. Jeg vender altid hjem med ro i sindet og et lille smil på læben.
Pia, Yogalærer
Jeg har gået i chok-/traume-terapi pga. angstanfald i forbindelse med at være passager i en bil. Susanne har givet mig mange fysiske øvelser, som jeg kan bruge både før, under og efter en lang køretur. Det betyder, at jeg nu kan forberede mig på lange køreture og styre mine angstanfald, samtidig med at jeg har fået meget mere ro i min krop. Jeg har følt mig utrolig tryg i Susannes nærvær. Hun formåede at være professionel, og samtidig udvise en stor omsorg for mig som person og mine problemer. Jeg har lært rigtig meget om mig selv under mit forløb hos Susanne. Og selv om der primært blev fokuseret på min angst, har jeg fået en masse værktøjer til, hvordan jeg får lyttet mere til min krop i hverdagen.
Rikke
Fascial Flow-øvelserne har været med til at reducere noget af smerten og øge bevægelsesområdet i min nakke og skulder. De fleste øvelser var nemme at lave og i eget tempo, så det var let at deltage. Små, blide bevægelser, der blev udført i kort tid, gjorde en stor forskel i kvaliteten af ​​bevægelsen bagefter. Susanne er venlig, let at følge, opmærksom på deltagerne, og i stand til at forklare på en række forskellige måder, med klare instruktioner.
Kathy
Susanne har været en fantastisk facilitator ift. at støtte mig i at mærke ned i kroppen. Hendes Fascial Flow-hold og især opfordring til at være nysgerrig i mødet med kroppens signaler og bare 'møde dét der er', har været en super læring for mig ift. min egen kropskontakt.
Line, kronisk rygsmertepatient
Plads til den enkelte, til at være den, man er; rum til at mærke liv og at kunne rumme, det der er. Der bliver opmærksomhed på ellers ukendte områder i kroppen, de mange bevægemuligheder og det forunderlige samspil i kroppen. Om Fascial Flow kunne siges ’less is more’, for i træningen tilføres ikke alene fleksibilitet og lethed i kroppen, men også styrke.
Elisabeth
Susanne har en meget beroligende stemme og en særlig viden om både krop og sind. I vores forløb er orden og aktiv ro kommet op, hvor jeg føler, at jeg beroliger mit nervesystem og min krop gennem at aktivere og bevæge kroppen i Fascial Flow
Livia Esposito

Jeg har nydt at komme og har fundet ro, nærvær, fordybelse og fornyede kropssansninger. Det har været inspirerende og dejligt at opdage nye måder at bevæge sig på og fedt at opdage, hvor meget bindevævet og personligheden er uløseligt forbundne – og hvor det er godt at ”hænge ud, forlænge og give efter”, når det strammer.

Annette Hjulmand
Susanne har en meget stille, rolig og inkluderende instruktion.
Karen
Jeg har opdaget steder i min krop, jeg ikke vidste, jeg havde – og bemærkede at jeg fik mere overskud. Susanne´s undervisning er rigtig god for mig, for hun er meget tålmodig, og meget nem at forstå.
Helle
Jeg kan godt lide de rolige blide bevægelser af kroppen. Det giver fred, ro og nærvær i hovedet og en fantastisk afslappet følelse i hele kroppen.
Anette Nielsen
Jeg oplevede stor grad af mulighed for fordybelse og nærvær. Virkningen af bevægelserne varede flere dage. Susanne har overblik og har blik for den enkelte. Jeg føler mig set, når Susanne underviser. Dygtig menneskeligt og fagligt
Eva Kousholt Mikkelsen
Vores personaleforening har igennem de sidste 10 år haft en aftale med Susanne om yoga på arbejdspladsen. At samarbejde med Susanne er altid en fornøjelse og samarbejdet med Susanne er enkelt og ukompliceret. Susanne er meget fleksibel og er åben for, at vi må bruge de lokaler, der er til rådighed på dagen. Susanne går altid ind i de udfordringer, der kommer, med godt humør. Susanne er en supergod underviser for vores firmahold, som jo ændrer sig fra sæson til sæson. Der kommer nye til og der er gengangere, så der er både øvede og begyndere på samme hold. Susanne er god til at møde den enkelte præcis der, hvor vedkommende er. Vi giver Susanne de bedste anbefalinger med herfra.
Liselotte og Bente
BEC
"Det er den bedste kropstræning, jeg har mødt i mange år! Susanne er super velforberedt, tålmodig og tryghedsskabende som underviser”.
Dorthe E.
Susanne er super god, rolig, struktureret ift. at komme kroppen rundt. En fornøjelse!
Joan West Jakobsen
Susanne er en super god underviser, altid velforberedt, lytter og svarer gerne på alle spørgsmål, og hjælper med at udføre øvelserne korrekt eller foreslår alternative øvelser. Derudover altid glad og venlig og med god humor.
Anette Nielsen
Vi har haft yoga i firmaregi igennem mange sæsoner, og haft stor glæde af Susanne som instruktør. Susanne er rigtig god til at tilpasse undervisningen ud fra gruppens ønsker og individuelle behov. Med sin rolige tilgang, formår hun at lave både en afvekslende og indimellem udfordrende undervisning, hvor alle alligevel kan være med. Vi kan på det varmeste anbefale Susanne som instruktør.”
Bente Hauberg
Vestergaard Company A/S
”Til Danmarks mentale sundhedsdag 2019 arrangerede vi forskellige medarbejderaktiviteter for at styrke relationerne på tværs. Susanne stod for 3 yoga/mindfulness-hold, hvor over 30 medarbejdere fra både kontor og produktion deltog. Vi havde et rigtig godt samarbejde med Susanne om at forberede dagen. Med Susannes fleksibilitet og idérigdom, fik Susanne tilrettelagt undervisning, hvor der både var plads til grin, nærvær og fordybelse i krop og sind. Det blev en stor succes. Efterfølgende meldte flere af deltagerne sig på det faste firma-yogahold, som Susanne er instruktør på”.
Astrid Jørgensen, Lean, health and safety consultant
Vestergaard Company A/S
Jeg vil stærkt anbefale Gå-meditation. Når man finder rytmen mellem åndedrag og bevægelse, opnår man en indre fred som er uovertræffeligt. Man får mulighed for at skaffe alt tankemylder væk og blive ’tanketom’ efter endt gåtur i skoven. Her får man mulighed for at oplade sine energier igen.
Birte Paarup
Jeg har oplevet Susanne Laugesen som en meget erfaren og veluddannet terapeut, der med sikkerhed og nænsomhed udstrålede den nødvendige tillid i terapirummet. Jeg har gennem 1½ års terapiarbejde ikke mindst fundet en ny arbejdsglæde med kollegaer og ledelse. Ved at blive mødt og rummet, som den jeg var. Gennem forløsende ord. Og ved Kropsøvelser: Jordforbindelse, Afgrænsning, Vejrtrækningsøvelser…… Her igennem lykkedes det efterhånden at finde en ny tiltro til mig selv  og større tillid andre. Det har ikke altid været lige nemt, men en stor tilfredsstillelse at jeg turde bede om professionel hjælp til at komme igennem.
Marianne
Jeg kender Susanne fra flere års deltagelse på yoga hold og workshops. Jeg har stor respekt for hendes faglighed og hun er et menneske som jeg har tillid til. Da jeg sidste år blev sygemeldt med stress, var jeg heller ikke i tvivl, da jeg fik tilbud om at starte på hendes hold for Yin Yoga. Det har bidraget til at komme ovenpå igen og jeg kan kun anbefale Susanne og Bodysource!
Nina Berthou
Jeg mærker en afslappende ro i både krop og sind. Min glæde over yoga var overraskende stor. Du har været rigtig god til at tilpasse sværhedsgraden på forskellige måder med afvigelser og alternative øvelser til os.
Thorbjørn W. Spurre
Det giver mig en god ro i kroppen (på trods af udfordringer til muskler og led) og et friskt hoved (mental friskhed). Mathias
Mathias
Susanne er en fantastisk dygtig og engageret underviser - og hendes store empati gør, at man altid er i gode hænder, også hvis man ikke helt har styr på en øvelse.
Anette
Jeg kan varmt anbefale Susanne og hendes forskellige yogahold. Hun er imødekommende og kompetent, og favner deltagere på alle niveauer. Senest deltog jeg på workshoppen “Yoga med Indre Balance”, hvor vi på 3 timer fik mulighed for at dyrke balancen mellem nærvær, muskulær og organisk energi. Det var meget interessant at få knyttet noget mere teori til den normalt mere praktiske tilgang til yogaøvelser. Jeg er sikker på, at jeg i min hverdag også kan få glæde af “at dosere mine energier rigtigt”!
Lone
apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram