Referencer

Kategorier
  • Vis alle
  • Fascial Flow®
  • Yoga
  • Gå-Meditation
  • Samarbejdspartnere/virksomheder
  • Klienter
Fascial Flow® har givet mig en helt uundværlig kontakt til og viden om krop og sind i evig opdagelse ved engageret og solidt funderet underviser. Et anker i livet. Det særlige ved Fascial Flow® er det uanstrengte - samt rummet og friheden til at være, mærke, bevæge sig, være stille.
Dagmar
Susanne er en super dygtig underviser. Det mærkes tydeligt, at hun har mange års undervisningserfaring, og er vant til at få en gruppe af forskellige mennesker til at føle sig godt tilpas. Det var også dejligt at mærke, at hun har mange strenge at spille på, fra sine forskellige uddannelser, som på helt naturlig vis flettes ind i undervisningen. Jeg oplevede, at jeg fik så meget mere med mig i workshoppen, og at det hele gik op i en højere enhed. På den måde, var det også helt trygt at dele oplevelser undervejs, og at stille de spørgsmål der måtte være.
Annette Rosenved Petersen
I en hverdag med mange krav og fokus på effektivitet og målbare præstationer kan Fascial Flow® varmt anbefales. Det er som  et opbyggende frikvarter med mulighed for at mærke sig selv, finde ro og få fornyet energi. Bevægelserne er blide, rolige og til tider både overraskende og sjove med inddragelse af forskellige redskaber. Undervisningen er på een gang både meget styret og samtidig taler den til ens fantasi og forestillingsevne.
Anette
Det var en dejlig tur, og gav lidt at tænke over. Det at finde lidt ind i sig selv, roen og samhørigheden med de andre og skoven. Håber at kunne bruge det fremadrettet i dagligdagen, og på nye gåture.
May-Britt
Jeg kan på det varmeste anbefale Susannes gå-meditationer i Boserup Skov. Vi går i stilhed og Susanne guider os med sin rolige, behagelige stemme ad forskellige ruter, hun har planlagt i skoven. Det tillader os at være stille med os selv og blive opmærksom på, hvad der sker i kroppen lige her og nu og hvilke tanker, der er på spil. Vi åbner op for alle vore sanser og nyder skovens farver, lyde og dufte, samtidig med at vi mærker den energi, der opstår, når vi går i en lille gruppe. Jeg vender altid hjem med ro i sindet og et lille smil på læben.
Pia, Yogalærer
Jeg har gået i chok-/traume-terapi pga. angstanfald i forbindelse med at være passager i en bil. Susanne har givet mig mange fysiske øvelser, som jeg kan bruge både før, under og efter en lang køretur. Det betyder, at jeg nu kan forberede mig på lange køreture og styre mine angstanfald, samtidig med at jeg har fået meget mere ro i min krop. Jeg har følt mig utrolig tryg i Susannes nærvær. Hun formåede at være professionel, og samtidig udvise en stor omsorg for mig som person og mine problemer. Jeg har lært rigtig meget om mig selv under mit forløb hos Susanne. Og selv om der primært blev fokuseret på min angst, har jeg fået en masse værktøjer til, hvordan jeg får lyttet mere til min krop i hverdagen.
Rikke
Fascial Flow-øvelserne har været med til at reducere noget af smerten og øge bevægelsesområdet i min nakke og skulder. De fleste øvelser var nemme at lave og i eget tempo, så det var let at deltage. Små, blide bevægelser, der blev udført i kort tid, gjorde en stor forskel i kvaliteten af ​​bevægelsen bagefter. Susanne er venlig, let at følge, opmærksom på deltagerne, og i stand til at forklare på en række forskellige måder, med klare instruktioner.
Kathy
Susanne har været en fantastisk facilitator ift. at støtte mig i at mærke ned i kroppen. Hendes Fascial Flow-hold og især opfordring til at være nysgerrig i mødet med kroppens signaler og bare 'møde dét der er', har været en super læring for mig ift. min egen kropskontakt.
Line, kronisk rygsmertepatient
Plads til den enkelte, til at være den, man er; rum til at mærke liv og at kunne rumme, det der er. Der bliver opmærksomhed på ellers ukendte områder i kroppen, de mange bevægemuligheder og det forunderlige samspil i kroppen. Om Fascial Flow kunne siges ’less is more’, for i træningen tilføres ikke alene fleksibilitet og lethed i kroppen, men også styrke.
Elisabeth
Susanne har en meget beroligende stemme og en særlig viden om både krop og sind. I vores forløb er orden og aktiv ro kommet op, hvor jeg føler, at jeg beroliger mit nervesystem og min krop gennem at aktivere og bevæge kroppen i Fascial Flow
Livia Esposito

Jeg har nydt at komme og har fundet ro, nærvær, fordybelse og fornyede kropssansninger. Det har været inspirerende og dejligt at opdage nye måder at bevæge sig på og fedt at opdage, hvor meget bindevævet og personligheden er uløseligt forbundne – og hvor det er godt at ”hænge ud, forlænge og give efter”, når det strammer.

Annette Hjulmand
Susanne har en meget stille, rolig og inkluderende instruktion.
Karen
Jeg har opdaget steder i min krop, jeg ikke vidste, jeg havde – og bemærkede at jeg fik mere overskud. Susanne´s undervisning er rigtig god for mig, for hun er meget tålmodig, og meget nem at forstå.
Helle
Jeg kan godt lide de rolige blide bevægelser af kroppen. Det giver fred, ro og nærvær i hovedet og en fantastisk afslappet følelse i hele kroppen.
Anette Nielsen
Jeg oplevede stor grad af mulighed for fordybelse og nærvær. Virkningen af bevægelserne varede flere dage. Susanne har overblik og har blik for den enkelte. Jeg føler mig set, når Susanne underviser. Dygtig menneskeligt og fagligt
Eva Kousholt Mikkelsen
Vores personaleforening har igennem de sidste 10 år haft en aftale med Susanne om yoga på arbejdspladsen. At samarbejde med Susanne er altid en fornøjelse og samarbejdet med Susanne er enkelt og ukompliceret. Susanne er meget fleksibel og er åben for, at vi må bruge de lokaler, der er til rådighed på dagen. Susanne går altid ind i de udfordringer, der kommer, med godt humør. Susanne er en supergod underviser for vores firmahold, som jo ændrer sig fra sæson til sæson. Der kommer nye til og der er gengangere, så der er både øvede og begyndere på samme hold. Susanne er god til at møde den enkelte præcis der, hvor vedkommende er. Vi giver Susanne de bedste anbefalinger med herfra.
Liselotte og Bente
BEC
"Det er den bedste kropstræning, jeg har mødt i mange år! Susanne er super velforberedt, tålmodig og tryghedsskabende som underviser”.
Dorthe E.
Susanne er super god, rolig, struktureret ift. at komme kroppen rundt. En fornøjelse!
Joan West Jakobsen
Susanne er en super god underviser, altid velforberedt, lytter og svarer gerne på alle spørgsmål, og hjælper med at udføre øvelserne korrekt eller foreslår alternative øvelser. Derudover altid glad og venlig og med god humor.
Anette Nielsen
Vi har haft yoga i firmaregi igennem mange sæsoner, og haft stor glæde af Susanne som instruktør. Susanne er rigtig god til at tilpasse undervisningen ud fra gruppens ønsker og individuelle behov. Med sin rolige tilgang, formår hun at lave både en afvekslende og indimellem udfordrende undervisning, hvor alle alligevel kan være med. Vi kan på det varmeste anbefale Susanne som instruktør.”
Bente Hauberg
Vestergaard Company A/S
apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X