Referencer

Kategorier
  • Vis alle
  • Fascial Flow®
  • Yoga
  • Gå-Meditation
  • Samarbejdspartnere/virksomheder
  • Klienter

Jeg har nydt roen og det kropslige nærvær Fascial Flow har givet mig. Jeg er blevet klar over, at jeg bliver mentalt boostet af det. Susanne er god til at instruere verbalt, og til at vise øvelserne fysik. Hun evner at rumme gruppen på behagelig vis, og stemmeføringen er ligeledes behagelig.

 

Anne Marie
Jeg er meget overrasket over, at så små bevægelser kan gøre så meget forskel - og hvor meget der bliver vækket i ens krop. Dejligt du altid er forberedt og i godt humør, det smitter.
Erling Nielsen

For mig har Fascial Flow også betydet at tage imod, at lade mig forføre af Fascial Flow bevægelserne og få et frikvarter, hvor jeg ikke selv skulle være på, men bare være og lade mig opfylde af mig selv.

Anonym
Fascial Flow er en dejlig mulighed for fordybelse i sig selv - mindsker uro og stress - og giver glæde og veltilpashed. Susanne er dygtig til at formidle øvelser, og at have modet til at give tid og plads til deltagernes oplevelser.
Birgitte
Fascial Flow er en genial måde at få en indre vibrerende smidighed. Tiden flyver og kroppen bliver glad af det.
Sanne Mikaela Bazlamit
Livsglædecentret
Dette kursus var mit første møde med Fascial Flow®. Et kursus som gik positivt ud over mine grænser. At jeg har lyst til endnu et forløb, kan jeg kun takke Susanne for. Hun har et meget imødekommende og venligt sind, er god til at forklare - på flere måder hvis nødvendigt - lytter til kursisternes ønsker, og er altid parat til tilrette øvelserne hvis muligt. At hun altid kom yderst forberedt, gav en ro og man vidste at timerne ville forløbe glat.
Jeanette Bock
Fascial Flow® har givet mig en helt uundværlig kontakt til og viden om krop og sind i evig opdagelse ved engageret og solidt funderet underviser. Et anker i livet. Det særlige ved Fascial Flow® er det uanstrengte - samt rummet og friheden til at være, mærke, bevæge sig, være stille.
Dagmar
Susanne er en super dygtig underviser. Det mærkes tydeligt, at hun har mange års undervisningserfaring, og er vant til at få en gruppe af forskellige mennesker til at føle sig godt tilpas. Det var også dejligt at mærke, at hun har mange strenge at spille på, fra sine forskellige uddannelser, som på helt naturlig vis flettes ind i undervisningen. Jeg oplevede, at jeg fik så meget mere med mig i workshoppen, og at det hele gik op i en højere enhed. På den måde, var det også helt trygt at dele oplevelser undervejs, og at stille de spørgsmål der måtte være.
Annette Rosenved Petersen
I en hverdag med mange krav og fokus på effektivitet og målbare præstationer kan Fascial Flow® varmt anbefales. Det er som  et opbyggende frikvarter med mulighed for at mærke sig selv, finde ro og få fornyet energi. Bevægelserne er blide, rolige og til tider både overraskende og sjove med inddragelse af forskellige redskaber. Undervisningen er på een gang både meget styret og samtidig taler den til ens fantasi og forestillingsevne.
Anette
Det var en dejlig tur, og gav lidt at tænke over. Det at finde lidt ind i sig selv, roen og samhørigheden med de andre og skoven. Håber at kunne bruge det fremadrettet i dagligdagen, og på nye gåture.
May-Britt
Jeg kan på det varmeste anbefale Susannes gå-meditationer i Boserup Skov. Vi går i stilhed og Susanne guider os med sin rolige, behagelige stemme ad forskellige ruter, hun har planlagt i skoven. Det tillader os at være stille med os selv og blive opmærksom på, hvad der sker i kroppen lige her og nu og hvilke tanker, der er på spil. Vi åbner op for alle vore sanser og nyder skovens farver, lyde og dufte, samtidig med at vi mærker den energi, der opstår, når vi går i en lille gruppe. Jeg vender altid hjem med ro i sindet og et lille smil på læben.
Pia, Yogalærer
Jeg har gået i chok-/traume-terapi pga. angstanfald i forbindelse med at være passager i en bil. Susanne har givet mig mange fysiske øvelser, som jeg kan bruge både før, under og efter en lang køretur. Det betyder, at jeg nu kan forberede mig på lange køreture og styre mine angstanfald, samtidig med at jeg har fået meget mere ro i min krop. Jeg har følt mig utrolig tryg i Susannes nærvær. Hun formåede at være professionel, og samtidig udvise en stor omsorg for mig som person og mine problemer. Jeg har lært rigtig meget om mig selv under mit forløb hos Susanne. Og selv om der primært blev fokuseret på min angst, har jeg fået en masse værktøjer til, hvordan jeg får lyttet mere til min krop i hverdagen.
Rikke
Fascial Flow-øvelserne har været med til at reducere noget af smerten og øge bevægelsesområdet i min nakke og skulder. De fleste øvelser var nemme at lave og i eget tempo, så det var let at deltage. Små, blide bevægelser, der blev udført i kort tid, gjorde en stor forskel i kvaliteten af ​​bevægelsen bagefter. Susanne er venlig, let at følge, opmærksom på deltagerne, og i stand til at forklare på en række forskellige måder, med klare instruktioner.
Kathy
Susanne har været en fantastisk facilitator ift. at støtte mig i at mærke ned i kroppen. Hendes Fascial Flow-hold og især opfordring til at være nysgerrig i mødet med kroppens signaler og bare 'møde dét der er', har været en super læring for mig ift. min egen kropskontakt.
Line, kronisk rygsmertepatient
Plads til den enkelte, til at være den, man er; rum til at mærke liv og at kunne rumme, det der er. Der bliver opmærksomhed på ellers ukendte områder i kroppen, de mange bevægemuligheder og det forunderlige samspil i kroppen. Om Fascial Flow kunne siges ’less is more’, for i træningen tilføres ikke alene fleksibilitet og lethed i kroppen, men også styrke.
Elisabeth
Susanne har en meget beroligende stemme og en særlig viden om både krop og sind. I vores forløb er orden og aktiv ro kommet op, hvor jeg føler, at jeg beroliger mit nervesystem og min krop gennem at aktivere og bevæge kroppen i Fascial Flow
Livia Esposito

Jeg har nydt at komme og har fundet ro, nærvær, fordybelse og fornyede kropssansninger. Det har været inspirerende og dejligt at opdage nye måder at bevæge sig på og fedt at opdage, hvor meget bindevævet og personligheden er uløseligt forbundne – og hvor det er godt at ”hænge ud, forlænge og give efter”, når det strammer.

Annette Hjulmand
Susanne har en meget stille, rolig og inkluderende instruktion.
Karen
Jeg har opdaget steder i min krop, jeg ikke vidste, jeg havde – og bemærkede at jeg fik mere overskud. Susanne´s undervisning er rigtig god for mig, for hun er meget tålmodig, og meget nem at forstå.
Helle
Jeg kan godt lide de rolige blide bevægelser af kroppen. Det giver fred, ro og nærvær i hovedet og en fantastisk afslappet følelse i hele kroppen.
Anette Nielsen
apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X