Referencer

Kategorier
  • Vis alle
  • Yoga
  • Samarbejdspartnere/virksomheder
  • Fascial Flow®
  • Gå-Meditation
  • Klienter
Vores personaleforening har igennem de sidste 10 år haft en aftale med Susanne om yoga på arbejdspladsen. At samarbejde med Susanne er altid en fornøjelse og samarbejdet med Susanne er enkelt og ukompliceret. Susanne er meget fleksibel og er åben for, at vi må bruge de lokaler, der er til rådighed på dagen. Susanne går altid ind i de udfordringer, der kommer, med godt humør. Susanne er en supergod underviser for vores firmahold, som jo ændrer sig fra sæson til sæson. Der kommer nye til og der er gengangere, så der er både øvede og begyndere på samme hold. Susanne er god til at møde den enkelte præcis der, hvor vedkommende er. Vi giver Susanne de bedste anbefalinger med herfra.
Liselotte og Bente
BEC
"Det er den bedste kropstræning jeg har mødt i mange år!"
Dorthe E.
Susanne er super god, rolig, struktureret ift. at komme kroppen rundt. En fornøjelse!
Joan West Jakobsen
Susanne er en super god underviser, altid velforberedt, lytter og svarer gerne på alle spørgsmål, og hjælper med at udføre øvelserne korrekt eller foreslår alternative øvelser. Derudover altid glad og venlig og med god humor.
Anette Nielsen
Vi har haft yoga i firmaregi igennem mange sæsoner, og haft stor glæde af Susanne som instruktør. Susanne er rigtig god til at tilpasse undervisningen ud fra gruppens ønsker og individuelle behov. Med sin rolige tilgang, formår hun at lave både en afvekslende og indimellem udfordrende undervisning, hvor alle alligevel kan være med. Vi kan på det varmeste anbefale Susanne som instruktør.”
Bente Hauberg
Vestergaard Company A/S
”Til Danmarks mentale sundhedsdag 2019 arrangerede vi forskellige medarbejderaktiviteter for at styrke relationerne på tværs. Susanne stod for 3 yoga/mindfulness-hold, hvor over 30 medarbejdere fra både kontor og produktion deltog. Vi havde et rigtig godt samarbejde med Susanne om at forberede dagen. Med Susannes fleksibilitet og idérigdom, fik Susanne tilrettelagt undervisning, hvor der både var plads til grin, nærvær og fordybelse i krop og sind. Det blev en stor succes. Efterfølgende meldte flere af deltagerne sig på det faste firma-yogahold, som Susanne er instruktør på”.
Astrid Jørgensen, Lean, health and safety consultant
Vestergaard Company A/S
Jeg vil stærkt anbefale Gå-meditation. Når man finder rytmen mellem åndedrag og bevægelse, opnår man en indre fred som er uovertræffeligt. Man får mulighed for at skaffe alt tankemylder væk og blive ’tanketom’ efter endt gåtur i skoven. Her får man mulighed for at oplade sine energier igen.
Birte Paarup
Jeg har oplevet Susanne Laugesen som en meget erfaren og veluddannet terapeut, der med sikkerhed og nænsomhed udstrålede den nødvendige tillid i terapirummet. Jeg har gennem 1½ års terapiarbejde ikke mindst fundet en ny arbejdsglæde med kollegaer og ledelse. Ved at blive mødt og rummet, som den jeg var. Gennem forløsende ord. Og ved Kropsøvelser: Jordforbindelse, Afgrænsning, Vejrtrækningsøvelser…… Her igennem lykkedes det efterhånden at finde en ny tiltro til mig selv  og større tillid andre. Det har ikke altid været lige nemt, men en stor tilfredsstillelse at jeg turde bede om professionel hjælp til at komme igennem.
Marianne
Jeg kender Susanne fra flere års deltagelse på yoga hold og workshops. Jeg har stor respekt for hendes faglighed og hun er et menneske som jeg har tillid til. Da jeg sidste år blev sygemeldt med stress, var jeg heller ikke i tvivl, da jeg fik tilbud om at starte på hendes hold for Yin Yoga. Det har bidraget til at komme ovenpå igen og jeg kan kun anbefale Susanne og Bodysource!
Nina Berthou
Jeg mærker en afslappende ro i både krop og sind. Min glæde over yoga var overraskende stor. Du har været rigtig god til at tilpasse sværhedsgraden på forskellige måder med afvigelser og alternative øvelser til os.
Thorbjørn W. Spurre
Det giver mig en god ro i kroppen (på trods af udfordringer til muskler og led) og et friskt hoved (mental friskhed). Mathias
Mathias
Susanne er en fantastisk dygtig og engageret underviser - og hendes store empati gør, at man altid er i gode hænder, også hvis man ikke helt har styr på en øvelse.
Anette
Jeg kan varmt anbefale Susanne og hendes forskellige yogahold. Hun er imødekommende og kompetent, og favner deltagere på alle niveauer. Senest deltog jeg på workshoppen “Yoga med Indre Balance”, hvor vi på 3 timer fik mulighed for at dyrke balancen mellem nærvær, muskulær og organisk energi. Det var meget interessant at få knyttet noget mere teori til den normalt mere praktiske tilgang til yogaøvelser. Jeg er sikker på, at jeg i min hverdag også kan få glæde af “at dosere mine energier rigtigt”!
Lone
apartmentenvelopephone-handsetcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram